Huffington Post Ελλάδα: Λαμπρή πρεμιέρα για την ελληνική Χάφινγκτον

Τι συνέβη στην πρεμιέρα της Huffington Post Greece;

Το φημισμένο ειδησεογραφικό σάιτ «Huffington Post» της ελληνικής καταγωγής Αριάννας Χάφινγκτον -το πατρικό της όνομα είναι Στασινοπούλου- ξεκίνησε τη λειτουργία του και στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την 24MEDIA, ανεβάζοντας τον πήχη στον χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

H επίσημη παρουσίαση της «Huffington Post Greece» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στο Μουσείο Ακρόπολης και επισφραγίστηκε με μια λαμπερή δεξίωση το ίδιο βράδυ πάλι στον χώρο του Μουσείου, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πλήθους επωνύμων.

Οικοδεσπότες της βραδιάς, η οποία φιλοξενήθηκε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου με την εκπληκτική θέα στον Ιερό Βράχο, ήταν η Αριάννα Χάφινγκτον, πρόεδρος και διευθύντρια έκδοσης της «Huffington Post Greece», και ο Δημήτρης Μάρης, πρόεδρος της 24MEDIA και ένας εκ των μετόχων της.

Η κυρία Χάφινγκτον ανέφερε μεταξύ άλλων «είμαι πολύ ευτυχής που φέρνουμε τη “Huffington Post” στην Ελλάδα σε συνεργασία με την 24MEDIA, τον μεγαλύτερο ψηφιακό εκδοτικό όμιλο στη χώρα. Από την άλλη, η πραγματοποίηση αυτού του ονείρου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη στήριξη των εταίρων μας. Της Ευγενίας Χανδρή, που είναι αγαπημένη φίλη μου εδώ και 40 χρόνια και τη νιώθω σαν αδελφή μου, της Μαριάννας Λάτση, του Δημήτρη Μάρη και του Πέτρου Παππά».

Συνεχίζοντας ανέφερε πως «παρ’ όλο που έχω περάσει στο εξωτερικό περισσότερα χρόνια της ζωής μου απ’ ό,τι στην Ελλάδα, αισθάνομαι βαθιά Ελληνίδα. Εδώ γεννήθηκα, η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου». Επιπλέον στην ομιλία της τόνισε πως η “Huffington Post Greece” βασίζεται στις δημοκρατικές αρχές που δίδαξαν οι αρχαίοι Ελληνες, ότι θα κρατήσει ανεξάρτητη πολιτική γραμμή, ενώ θα αποτελέσει μια πλατφόρμα απ’ όπου θα μπορούν να ακουστούν όλοι οι άνθρωποι και οι ιδέες τους, είτε είναι σημαντικοί, μέλη της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, είτε είναι απλοί άνθρωποι.

«Η Ελλάδα είναι κομμάτι του κόσμου και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα καταπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν εδώ, η “νέα αφύπνιση” γίνεται γνωστή σε όλο τον κόσμο» ανέφερε.

Ο Δημήτρης Μάρης στον σύντομο λόγο του μεταξύ άλλων ανέφερε πως η «Huffington Post Greece» ακολουθεί τις αρχές, το όραμα και τη δεοντολογία της «Huffington Post» και μετατρέπει την ελληνική είδηση σε διεθνή φέρνοντας την Ελλάδα στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Τέλος, φεύγοντας οι προσκεκλημένοι από την πρεμιέρα της “Huffington Post Greece” πήραν ως δώρο το νέο βιβλίο της, με τίτλο «Δες τη ζωή αλλιώς».

Διαβάστε ποιο το site που παρακολουθεί το σπίτι σας και γιατί κλείνει το site torrentz.eu.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.