“Ο εθισμός του Αναστασιάδη στο αλκοόλ δυσχεραίνει την επίλυση του Κυπριακού”

Ποιο το προσβλητικό δημοσίευμα της Hurriyet για το Νίκο Αναστασιάδη;

Η εγχείριση καρδιάς στην οποία θα υποβληθεί ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης είναι παρενέργεια του εθισμού του στο αλκοόλ, αναφέρει προκλητικά η εφημερίδα Hurriyet.

Ο εθισμός του Κύπριου προέδρου Ν. Αναστασιάδη στο αλκοόλ δυσχεραίνει την επίλυση του Κυπριακού, αναφέρει σε νέο δημοσίευμα – πρόκληση η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Ο αρθρογράφος της Hurriyet, Yusuf Kanli, έχει υπαινιχθεί αρκετές φορές ότι ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, έχει πρόβλημα αλκοολισμού.

Πλέον υποστηρίζει ότι η εγχείριση καρδιάς στην οποία θα υποβληθεί ο Κύπριος πρόεδρος είναι παρενέργεια του εθισμού του στο αλκοόλ.

Ο Kanli επανέρχεται με νέο άρθρο υπεραμυνόμενος της επιλογής του να μιλά για πρόβλημα αλκοολισμού του Κύπριου προέδρου, επιμένοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται για ένα προσωπικό του θέμα αλλά κάτι που αφορά το ευρύ κοινό αφού τον επηρεάζει στο έργο του.

Όπως γράφει σε νέο του άρθρο: “Εάν η φυσική υγεία και η ψυχική κατάσταση είναι σημαντική, είναι δυνατό να λέμε ότι ο αλκοολισμός είναι προσωπική του υπόθεση;

Αντιθέτως, ο κάθε ένας που παρακολουθεί τις διαδικασίες συνομιλιών για το Κυπριακό θα πρέπει να αναγνωρίσει τουλάχιστον δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες λόγω του προβλήματος αλκοολισμού του Ν. Αναστασιάδη“.

Και συνεχίζει: “Ακόμη και οι μύγες στο προεδρικό μέγαρο θα μπορούσαν να καταθέσουν πόσο επιθετικός μπορεί να γίνει ο Αναστασιάδης όταν δεν έχει πρόσβαση στην αγαπημένη του μάρκα ουίσκι”.

Ο Τούρκος αρθρογράφος λέει πως ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ντερβίς Έρογλου, έχει “αναγκαστεί να ζητήσει διακοπή σε συνομιλίες με τον Αναστασιάδη καθώς ο δεύτερος αρχίζει να πίνει το μεσημέρι και θυμώνει και αρχίζει να φωνάζει εάν δεν μπορεί να πιει ένα ποτήρι ουίσκι”.

Διαβάστε τι σχέση έχει ο Νίκος Αναστασιάδης με Ρώσο μεγιστάνα και την άσχημη αντίδραση του Νίκου Αναστασιάδη στο Εurogroup.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.