Ξεσπά η Καίτη Φίνου: “Έφαγα το κέρ@το της ζωής μου από τον…”

Τι δήλωσε για την απιστία η Καίτη Φίνου; Ποιος γνωστός ηθοποιός την απατούσε;

H δημοφιλής ηθοποιός, Καίτη Φίνου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την εκπομπή «Join Us» σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και στο κομμάτι της απιστίας!

Όπως δήλωσε η Καίτη Φίνου, η σχέση της με τον επίσης δημοφιλή ηθοποιό, Στάθη Ψάλτη μόνο εύκολη δεν ήταν…

«Ήταν πάθος με τον Στάθη Ψάλτη… μετά στο ανέβασμα και οι δυο. Όταν τον γνώρισα τον Στάθη ήταν 32 χρονών, ήταν πολύ φυσιολογικό να πέσουν όλες οι γυναίκες επάνω του. Έφαγα το κέρατο της ζωής μου. Πως δε το ήξερα! Πολλές φορές τον είχα πιάσει…και να φιλιέται και με χορεύτριες. Μας πήγαινε η ζωή. Έπρεπε να κάνουμε αυτή την ταινία μαζί, να ξυπνήσουμε μαζί από αυτό το σπίτι που μέναμε, ενώ το πάθος πια είχε τελειώσει στο πρώτιο χρόνο σχεδόν. ώσπου έφτασε κάποια στιγμή που κατάλαβα πως κι εγώ θέλω να ερωτευτώ ξανά στη ζωή μου και ο Στάθης αφού ούτως ή άλλως κάνει τη ζωή του», δήλωσε η Καίτη Φίνου.

Στη συνέχεια η Καίτη Φίνου προσέθεσε «Είχα πάει Θεσσαλονίκη μία μέρα ξαφνικά μαζί με τον αδελφό του. Ο Στάθης Ψάλτης εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη σε ένα κέντρο. Κι όπως έπρεπε να κατεβώ τα σκαλοπάτια για τα καμαρίνια μου λέει μία τύπισσα «ο δικός σου έχει γκόμενα αυτή και μου δείχνει μία στο πρώτο τραπέζι». Τρέχω εγώ, μπαίνω μέσα στα καμαρίνια. Ένα χαστούκι του έχω δώσει, αλλά πως φαίνεται η ενοχή του. Του λέω «Είναι η γκόμενα σου αυτή στο πρώτο τραπέζι;» παφ! Που θα πήγαινε αυτό όπου πήγαινα λέγαν σκύψε πρέπει να περάσεις από την πόρτα».

Δείτε πώς ήταν η Καίτη Φίνου, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Σάκης Ρουβάς πριν από 20 χρόνια και ποιος ο άγνωστος θαυμαστής που έσωσε την Καίτη Φίνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.