Γιώργος Καρατζαφέρης: πώς “καρφώνει” τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις offshore [φωτο]

Γιατί ο Γιώργος Καρατζαφέρης “δείχνει” τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις… αμαρτωλές offshore;

Τον Άδωνι Γεωργιάδη ψάχνει εναγωνίως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει μετά τις αποκαλύψεις για τις offshore, όπως αναφέρει το koutipandoras.gr.

O Άδωνις Γεωργιάδης, όμως, δεν απαντά σε κάνενα από τα τηλέφωνα, ενώ σύμφωνα με τις άνω πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα στον Γεωργιάδη, το οποίο θα αντιληφθεί όπως υποστηρίζει ο Καρατζαφέρης πλήρως.

Σε συνεργάτες του πάντως, ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποδεικνύει τον Άδωνι Γεωργιάδη ως αυτόν που έκανε περίεργες ερωτήσεις στη Βουλή με συνυπογράφοντα τον Αθανάσιο Πλεύρη.

Συγκεκριμένα με την ερώτηση που υπέβαλε ο Αδωνις Γεωργιάδης στις 14 Σεπτεμβρίου του 2010, ρωτά τον Υπουργό Άμυνας γιατί στη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας για τα Super Puma δεν υπογράφονται ρήτρες και γιατί δεν υλοποιούνται έργα Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων. Ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα υποστηρίζει πως η ερώτησή του αυτή δείχνει το ενδιαφέρον του για μια συμφέρουσα αγορά και όχι πίεση υπέρ της εταιρείας και μεσαζόντων.

Όπως όμως, σημειώνει στους συνεργάτες του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, από την απάντηση του Υπουργού Άμυνας σε αυτή την ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται πως όταν οι συμφωνίες είναι διακρατικές,δηλαδή χωρίς τη μεσολάβηση ενδιάμεσων και προμηθευτών ,δεν υπάρχουν ούτε ρήτρες εκατέρωθεν ούτε αντισταθμιστικά.

Δείτε τη φωτογραφία:
1

Διαβάστε ποια η τρίτη offshore του Γιώργου Καρατζαφέρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.