Ποιοι 3 ηθοποιοί “πιάστηκαν” σε αστικό λεωφορείο χωρίς εισιτήριο. Τι επικαλέστηκαν [φωτο]

Ποιοι ηθοποιοί μπήκαν σε αστικό λεωφορείο χωρίς εισιτήριο; Ποια γελοία ατάκα είπαν στον ελεγκτή;

Δωρεάν… θέαμα μέσα σε αστικό λεωφορείο έδωσαν τρεις ηθοποιοί, οι οποίοι επιβιβάστηκαν χωρίς να κόψουν εισιτήριο! Το αποτέλεσμα; Να μπει ελεγκτής του ΟΟΣΑ και να τους γράψει!

Οι 3 ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε πολύ επιτυχημένο σήριαλ του MEGA, ενώ πιάστηκαν στο λεωφορείο, που επιβιβάστηκαν “λαθραία” προκειμένου να κατευθυνθούν στο μέρος, όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Μάλιστα, την ώρα που ο ελεγκτής ζήτησε το εισιτήριό τους, οι 3 ηθοποιοί επικαλέστηκαν την… ιδιότητά τους, προκειμένου να μην τους “γράψει”, προκαλώντας ταυτόχρονα και την οργή των επιβατών!

Ο λόγος για τους νεαρούς πρωταγωνιστές του σήριαλ Μανα Χ Ουρανού, Κωνσταντίνος Φραντζής, Κέλλυ Νικηφόρου, Γιάννης Παπαευσταθίου.

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής, η Κέλλυ Νικηφόρου και ο Γιάννης Παπαευσταθίου, πλήρωσαν πρόστιμο παρά τις αρχικές διαμαρτυρίες τους. Οι τρεις ηθοποιοί που πήγαιναν… στην περιοχή που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του σίριαλ στο οποίο συμμετέχουν μπήκαν στο αστικό λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και όταν μπήκε ο ελεγκτής… έπαιξαν την πρώτη σκηνή του έργου!

Δείτε τους Κωνσταντίνο Φραντζή, Κέλλυ Νικηφόρου και Γιάννη Παπαευσταθίου:
λεωφ

Διαβάστε ποια η νεαρή που “έφαγε” χαστούκι από ελεγκτή του μετρό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.