Ληγμένα Καλλυντικά: πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε

Πού θα μπορούσαν να σας χρησιμεύσουν τα ληγμένα καλλυντικά;

Αρκετές είναι οι γυναίκες, που πολλές φορές δεν καταφέρνουν να… σώσουν τα καλλυντικά τους για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το ότι τα έχετε πληρώσει -και πολλές φορές… χρυσάφι- δεν πρέπει να σας αναγκάζει να τα κρατάτε επ’ αόριστον με κίνδυνο να πάθετεε διάφορες αλλεργίες ή να δημιουργήσετε θέματα με την υγεία σας.

Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ληγμένα καλλυντικά:

• Ενυδατικές κρέμες προσώπου και ματιών. Εξαιτίας των ενυδατικών τους συστατικών οι κρέμες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα σε άλλα μέρη του σώματος όπως χέρια, αγκώνες και πέλματα που δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο το πρόσωπο και τα μάτια.

• Lotion προσώπου. Μετά την λήξη της αποδίδει καλύτερα στα πόδια καταπραΰνοντας το δέρμα μετά το ξύρισμα

• Το gel καθαρισμού προσώπου, μετά την λήξη του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και σαν υγρό σαπούνι χεριών.

• Make up. Μην το πετάξετε αλλά χρησιμοποιήστε το τοπικά για σημάδια που θέλετε να καλύψετε σε διάφορα μέρη του σώματος.

• Πούδρα προσώπου. Μπορεί να μην τη χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο ή στο λαιμό αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει μετά τη λήξη της να μην τη χρησιμοποιήσετε στους ώμους ή στο ντεκολτέ για ομοιομορφία και λάμψη.

• Μάσκαρα. Το ίδιο το προϊόν είναι άχρηστο. Μόνο το βουρτσάκι κρατείστε, το οποίο αφού το πλύνετε καλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σαν βουρτσάκι φρυδιών ή για να χτενίζετε τις ήδη βαμμένες βλεφαρίδες σας. Επιπλέον σε περίπτωση που δεν σας καλύπτει το βουρτσάκι της καινούργια σας μάσκαρα μπορείτε να κρατήσετε και να χρησιμοποιείτε το παλιό σας βουρτσάκι.

Διαβάστε ποια καλλυντικά έχουν υδράργυρο και μούχλα και ποια καλλυντικά είναι επικίνδυνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.