“Σφάζονται” για τον Λοβέρδο: η σχέση με τη σέξι Τάνια και η… οργή της Έλενας Ράπτη

Ποιες αναταράξεις έχει φέρει η σχέση του Ανδρέα Λοβέρδου με την Τάνια Χριστοδουλίδου; Τι φοβάται η Έλενα Ράπτη;

Έντονες εσωκομματικές αντιπαραθέσεις προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία, δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και θέλει τον Ανδρέα Λοβέρδο να έχει εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη του Αντώνη Σαμαρά, ώστε η στενή συνεργάτιδά του, Τάνια Χριστοδουλίδου να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το δημοσίευμα υπάρχουν έντονες αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης και όχι μόνο! Αυτό που έχει εξοργίσει κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. Ελενα Ράπτη), είναι η… άνεση με την οποία ο υπουργός παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να προωθεί την υποψηφιότητα της Τάνιας Χριστοδουλίδου με το κυβερνών κόμμα και όχι με το ΠΑΣΟΚ ή το «δημιούργημα» της Ελιάς.

Και κάπου εκεί φαίνεται ότι αρχίζει να ξεφεύγει η κατάσταση, καθώς αυτή η δημοσιοποίηση των προθέσεων Λοβέρδου, έχει εξαγριώσει παραδοσιακές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη, με αποκορύφωμα εκείνη της Έλενας Ράπτη και όλα δείχνουν ότι εντός των ημερών θα αρχίσουν τα… όργανα.

Το δημοσίευμα καταγράφει την οργή της Έλενας Ράπτη, που πολιτεύεται παραδοσιακά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και αντιδράσεις λόγω της επικείμενης… πρόσληψης της Τάνιας Χριστοδουλίδου στη ΝΕΡΙΤ, ως παρουσιάστριας της εκπομπής «Εκπαιδευτική Τηλεόραση». Κίνηση, για την οποία φέρεται, επίσης, να έχει δώσει έγκριση ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, στον Ανδρέα Λοβέρδο.

Διαβάστε το δημοσίευμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου για τον Ανδρέα Λοβέρδο, την Τάνια Χριστοδουλίδου και την Έλενα Ράπτη, με αφορμή την πιθανή «εμπλοκή» της συνεργάτιδας του υπουργού παιδείας, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση:

«Μάχη στήθος με στήθος δίνουν οι μούσες του Λοβέρδου, Τάνια και Έλενα, στην Α΄ Θεσσαλονίκης – Εκνευρισμός από Καραμανλή, αμηχανία από Μεϊμαράκη. Στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, ρίχνει ο Ανδρέας Λοβέρδος την στενή συνεργάτιδά του Σουλτάνα Χριστοδουλίδου.

Ο Σαμαράς έχει υποσχεθεί στον υπουργό Παιδείας πως η Τάνια θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ωστόσο μεγάλη αντίδραση υπάρχει από τον Κώστα Καραμανλή που στηρίζει την Έλενα Ράπτη, βουλευτή της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Τηλεοπτικοί παραγωγοί της ΝΕΡΙΤ, αναφέρουν πως η πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Star, Τάνια Χριστοδουλίδου, και νυν εξ’ απορρήτων του Ανδρέα Λοβέρδου, σύντομα θα εμφανιστεί στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ υπό την ιδιότητα της παρουσιάστριας εκπαιδευτικής τηλεόρασης, για λογαριασμό του υπουργείου Παιδείας. Για το εγχείρημα ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει πάρει την έγκριση του Αντώνη Σαμαρά και έχουν γίνει τα δοκιμαστικά. Οι εγγραφές θα αρχίσουν μόλις Λοβέρδος-Χριστοδουλίδου επιστρέψουν από ταξίδι στην Αλβανία.

Αυτό όμως έχει φέρει ήδη την μεγάλη αντίδραση της Έλενας Ράπτη που υποστηρίζει πως η κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου είναι μία πισώπλατη μαχαιριά δεδομένης της ειδικής συμπάθειάς τους. Το Καραμανλικό στρατόπεδο και ιδιαίτερα οι Θεσσαλονικείς βουλευτές θεωρούν την κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου ως ανάμειξη στις εξελίξεις του κόμματος της ΝΔ και δεν φαίνεται πως θα αφήσουν την Τάνια Χριστοδουλίδου να γίνει γνωστή πολιτικά με τα χρήματα της ΝΕΡΙΤ και μάλιστα υποστηριζόμενη από υπουργό άλλου κόμματος.

Από την άλλη ο Ανδρέας Λοβέρδος, έχει αποδείξει πως επιθυμεί με όποιο πολιτικό κόστος να στηρίξει την Τάνια Χριστοδουλίδου, αφού παρά τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα για τα κοινά τους ταξίδια από το ταμείο του υπουργείου Παιδείας, δεν σταμάτησε να την έχει μαζί του σε όλες τις μετακινήσεις του εντός και εκτός Ελλάδας, εξυπηρετώντας ιδιωτικά τα έξοδά της σε Τουρκία και Αλβανία.

Η Τάνια Χριστοδουλίδου δεν στηρίζεται όμως μόνο από τον Ανδρέα Λοβέρδο, αφού στο πρόσφατο παρελθόν υπηρέτησε και στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ταυτόχρονα διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με μεγάλο δημοσιογράφο του Kontra Channel που επικροτεί τις προσπάθειές της.
Φαίνεται πως Μεϊμαράκης και Καραμανλής πολύ σύντομα θα συναντηθούν και θα μιλήσουν έντονα για την Τάνια και σίγουρα θα καλέσουν και τον άμεσα ενδιαφερόμενο Λοβέρδο σε ανοικτή ακρόαση. Ίδωμεν».
Ευγένιος Χαριτωμενίδης
«Πολιτική Σκέψη του Βορρά»

Διαβάστε ποια η ύποπτη σχέση Ανδρέα Λοβέρδου – Τάνιας Χριστοδουλίδου και ποια η φιλόδοξη Τάνια Χριστοδουλίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.