Μακελειό στο Μικρολίμανο: Ποιον σημάδευε ο άνδρας με το καλάσνικοφ [video]

Ποιον σημάδευε ο άνδρας με το καλάσνικοφ στο κλαμπ στο Μικρολίμανο; Δείτε τα βίντεο.

Προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες της ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με «καλάσνικοφ» σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας περισσότερα από 10 άτομα.

Τα αίτια της επίθεσης στο κλαμπ στο Μικρολίμανο δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης φέρεται να είχε συνομιλία με τα μέλη κάποιας παρέας στο νυχτερινό κατάστημα, να έφυγε και στη συνέχεια να επέστρεψε με το πυροβόλο όπλο, «γαζώντας» με σφαίρες τους θαμώνες.

Το μακελειό στο κλαμπ στο Μικρολίμανο σύμφωνα με μαρτυρίες ξεκίνησε μετά από παρεξήγηση για μία κοπέλα. Έφυγε τα αξημερώματα από το νυχτερινό κέντρο μέσα στο οποίο διασκέδαζαν περίπου 120 άτομα, επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά μ’ ένα καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως του θαμώνες φωνάζοντας ότι θα χυθεί αίμα και θα τους σκοτώσει όλους. Από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλεξαν 14 κάλυκες.

Οι ίδιες μαρτυρίες τόνισαν επίσης ότι το μένος του δράστη ήταν τέτοιο, που παρά τις φωνές και τον πανικό που επικρατούσε εκείνη την ώρα στο κατάστημα, ο δράστης φώναζε «απόψε θα πεθάνετε όλοι».

Συγκεκριμένα κα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης βρισκόταν μέσα στο μπαρ του καταστήματος και συνομιλούσε με δύο νεαρές γυναίκες, τις οποίες φαινόταν να γνώριζε.

Την περισσότερη ώρα μάλιστα συνομιλούσε με την μία από τις δύο, χωρίς τίποτα να προμηνύει την σοκαριστική συνέχεια.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης φάνηκε να έχει έναν διαπληκτισμό με την κοπέλα που συνομιλούσε την περισσότερη ώρα.

Ο αλβανός φυγάς αφού πέταξε ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ στο μπαρ, σηκώθηκε κι έφυγε φανερά εκνευρισμένος, με την σοκαριστική συνέχεια να είναι γνωστή.

Μετά από 10 λεπτά επέστρεψε και σκόρπισε τον τρόμο, αδειάζοντας το καλάσνικοφ στο κατάστημα ενώ αυτό φαίνεται να έχει μεγάλη σημασία, είναι πως οι περισσότερες σφαίρες είχαν κατεύθυνση προς τη μεριά που οι δύο κοπέλες, θαμώνες του μπαρ, διασκέδαζαν.

Ακόμη, να σημειώσουμε πως η μία από τις δύο κοπέλες με τις οποίες συνομιλούσε ο στυγνός κακοποιός είναι μία εκ των τραυματιών από το “γαζωμα” του κλαμπ στο Μικρολίμανο, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα άτομα με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ άλλοι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι έρευνες εστιάζονται στο κέντρο της Αττικής, αλλά και εκτός Αθηνών.

Η αστυνομία έχει ήδη στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη και βίντεο από το σημείο της «τυφλής» αιματηρής επίθεσης.

Την εικόνα του δράστη λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο του Πειραιά που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15 νεαρών κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το οπτικό υλικό αποκάλυψε το Mega και δείχνει τον δράστη με το πολεμικό όπλο στα χέρια να φεύγει τρέχοντας από το σημείο της επίθεσης.

Μάλιστα δεν αποκλείεται με εισαγγελική διάταξη οι φωτογραφίες του δράστη να δοθούν στη δημοσιότητα, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο.

Αυτό που εξετάζουν ανώτεροι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι αν θα πρέπει να δοθεί η φωτογραφία του δράστη στη δημοσιότητα με εισαγγελική παραγγελία, καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για Αλβανό υπήκοο περίπου 30 ετών, ιδιαίτερα επικίνδυνο, που -όπως αναφέρεται- δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει.

Μάλιστα ο δράστης της επίθεσης φέρεται να εμπλέκεται ήδη σε άλλα τρία ένοπλα αιματηρά περιστατικά στο παρελθόν με έναν νεκρό, αλλά και σε υποθέσεις της νύχτας.

Κάμερες ασφαλείας, αλλά και ο φωτογράφος του νυχτερινού κέντρου έχουν αποτυπώσει καθαρά τα χαρακτηριστικά του δράστη, ενώ και οι θαμώνες του μαγαζιού έχουν δώσει στοιχεία για την ταυτότητά του.

Δείτε το βίντεο με το τι είχε δηλώσει ο ανιψιός του ιδιοκτήτη το επόμενο πρωί μετά την επίθεση:

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο από το μακελειό σε κλαμπ στο Μικρολίμανο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.