Θρίλερ με τον “νεκρό” Μητσάρα: πού τον είδαν

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μητσάρα; Τι βρήκε η Αγγελική Νικολούλη;

Ο αγαπημένος μας Μητσάρας ζει; Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τον έχουν δει να κινείται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη φιλοξένησε συγγενείς του γνωστού Μητσάρα των γηπέδων, οι οποίοι τον αναζητούν.

Το νέο του θανάτου του είχε σκορπίσει θλίψη πριν από λίγες ημέρες, αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα για τον Δημήτρη Γαλάνη άλλαξαν, καθώς ο συμπαθέστατος και γνωστός σε όλους ως Μητσάρας, θεωρείται στην πραγματικότητα αγνοούμενος.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε η τηλεοπτική εκπομπή αναζητήσεων «Φως στο Τούνελ» στην οποία εμφανίστηκε η αδελφή του Δημήτρη Γαλάνη, Αναστασία, η οποία τόνισε ότι ίδια έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους, αλλά από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατός του Μητσάρα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγιναν και αρκετά τηλεφωνήματα από τηλεθεατές, οι οποίοι ανέφεραν πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν δει τον 61χρονο σε διάφορα σημεία και κυρίως σε Νοσοκομεία, όπως αυτό το Γ.Κ. Νίκαιας που φέρεται να πήγαινε για να περιποιηθούν οι γιατροί σηπτικές πληγές από τις οποίες υπέφερε στα πόδια του.

Μέχρι στιγμής, αγνοείται η τύχη του Μητσάρα, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά εκτιμάται ότι δεν αποκλείεται να βρίσκεται εν ζωή. Επισήμως πάντως η οικογένειά του έχει προχωρήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας σε αναγγελία εξαφάνισης από τις αρχές Οκτωβρίου, δίχως μέχρι στιγμής να έχει κάποιο νέο για την τύχη του.

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ο άνδρας που είναι μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία των γηπέδων και των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, εξαιτίας των εξίσου χαρακτηριστικών πλακάτ του, ζούσε σαν άστεγος και έβρισκε καταφύγιο τις νύχτες στο δημαρχείο της Καλλιθέας.

Όπως τόνισαν οι ίδιοι, δεν προκύπτει από πουθενά πως είναι νεκρός, καθώς όπου έψαξαν την σωρό του ή τον τάφο του δεν βρήκαν απολύτως τίποτα. Έτσι έχει δηλωθεί πλέον ως αγνοούμενος και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Πλέον υπάρχει μεγάλη αγωνία για την τύχη του αγαπημένου Μητσάρα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για το τι στα αλήθεια συμβαίνει. Μπορεί και τίποτα απ’ αυτά να μην ισχύουν, ωστόσο πλέον όλοι μας έχουμε ελπίδα πως μπορεί τελικά να είναι ζωντανός!

Διαβάστε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Αγγελικής Νικολούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.