Μύρωνας Στρατής: τι απάντησε στα δημοσιεύματα για τη Νατάσα Μποφίλιου

Τι απάντησε στα δημοσιεύματα για τη Νατάσα Μποφίλιου ο Μύρωνας Στρατής;

Ζευγάρι ή φίλοι είναι ο Μύρωνας Στρατής με την Νατάσα Μποφίλιου; Πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν ζευγάρι.

Πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Μύρωνας Στρατής δήλωσε μόνος, ξεκαθαρίζοντας πως η δύσκολη περίοδος του χωρισμού με την Μαίρη Συνατσάκη πέρασε και ότι αυτό το διάστημα έχει αρκεστεί στο να διασκεδάζει με φίλους του και να βγαίνει με αντροπαρέα (κάτι που δεν έκανε στο παρελθόν).

Ωστόσο, οι φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στην αρχή ενός νέου τρυφερού ειδυλλίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, η γνωριμία του με την Νατάσα Μποφίλιου μετατράπηκε αυτήν την περίοδο σε μια τρυφερή φιλία που πολύ πιθανόν είναι να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Σε πρόσφατη έξοδό τους στο κέντρο μάλιστα, κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ δεν έλειπαν τα όλο τρυφερότητα και αγάπη βλέμματα. Και μπορεί να μην πέρασαν απαρατήρητοι ακόμη και στο μπαράκι του αδελφού της Νατάσας Μποφίλιου (που πήγαν για ποτό), ωστόσο ήταν πολύ διακριτικοί.

Προς το παρόν, πάντως κανένας από τους δυο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το αν είναι μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω. Ο χρόνος θα δείξει.

Διαβάστε για ποιον λόγο χώρισαν ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη και ποια δημοσιεύματα θέλουν την Νατάσα Μποφίλιου και τον Μύρωνα Στρατή ζευγάρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.