Πρόγνωση καιρού 27, 28, 29 Νοεμβρίου: τι καιρό θα κάνει. Πότε θα βελτιωθεί

Τι καιρό θα κάνει στις 27, 28, 29 Νοεμβρίου; Διαβάστε την πρόγνωση καιρού.

Βροχές θα έχουμε μέχρι και την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να αρχίσει να ανεβαίνει σιγά σιγά.

Βελτιωμένος θα κυλίσει ο καιρός το Σάββατο 29 Νοεμβρίου με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και νότιους ανέμους, όπως αναφέρει το weather-in-greece.gr. Kάποιες βροχές την Κυριακή στα δυτικά ,κεντρικά και βόρεια-βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

Πιο αναλυτικά:

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην δυτική Ελλάδα(νησιά Ιονίου-Ήπειρος-δυτική&κεντρική Στερεά αλλά και στην δυτική Πελοπόννησο που μέσα στην ημέρα θα επεκταθούν στην Θεσσαλία την ανατολική Στερεά-Εύβοια και την Πελοπόννησο μέχρι το βράδυ. Βροχές μέχρι το τέλος της Πέμπτη θα εκδηλωθούν και στην δυτική &κεντρική Μακεδονία.

Στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα ειναι νεφελώδης χωρίς ομως βροχές. Παρόμοιος ο καιρός με μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Κάποιες βροχές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου θα εκδηλωθούν και στις Κυκλάδες-Σποράδες αλλά και στην δυτική Κρήτη(νομός Χανίων).

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου

Γενικά νεφελώδης καιρός αλλά και με διαστήματα ηλιοφάνειας στην ανατολική Ελλάδα ωστόσο στην δυτική Ελλάδα μέχρι και την Κρήτη ο καιρός άστατος με βροχές κατά διαστήματα.
Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά κατά διαστήματα και ηλιοφάνεια.

Αττική-Θεσσαλονίκη:

Την Πέμπτη-Παρασκευή 27, 28 Νοεμβρίου μουντός ο καιρός στην Θεσσαλονίκη από το πρωί με συννεφιά πυκνή κατά περιόδους και ψιχάλες η ασθενείς βροχές. Μέχρι και το βράδυ ο καιρός θα είναι βροχερός αλλά τα φαινόμενα θα είναι ασθενή έως και μέτριας έντασης.

Στην Αττική καλός ο καιρός την Τετάρτη αρχικά με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνές και διαστήματα ηλιοφάνειας ωστόσο η συννεφιά θα πυκνώσει και προς το βράδυ θα σημειωθούν βροχές.

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου νεφελώδης καιρός κατά διαστήματα με διαστήματα ηλιοφάνειας μέσα στην ημέρα. Πιθανότητα για ασθενείς βροχές στην δυτική βορειοδυτική Αττική κυρίως.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.