“Με πίεζε ο Καμμένος να μην ενοχλώ τον Μελισσανίδη” [φωτο]

Ποια βουλευτής κάνει “ρόμπα” τον Πάνο Καμμένο;

«Οι ερωτήσεις μου στη Βουλή για συγκεκριμένους ολιγάρχες ήταν η αιτία που με έδιωξαν από τους ΑΝΕΛ», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η ανεξάρτητη βουλευτίνα, Ραχήλ Μακρή.

rachil-makri-15«Τον τελευταίο καιρό ενοχλούσαν οι ερωτήσεις τους που αναφέρονταν σε συγκεκριμένους ολιγάρχες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ενόχλησε η ερώτηση που κατέθεσε για τη Δραπετσώνα και για τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. «Κατέθεσα μετά το 15αύγουστο ερώτηση για τη Δραπετσώνα και τις δραστηριότητες του επιχειρηματία Μελισσανίδη στην περιοχή», ενώ παράλληλα αποκάλυψε: «Είχα μάλιστα απευθυνθεί στον υπουργό δικαιοσύνης ζητώντας τροπολογία για να μην παραγράφεται το αδίκημα της λαθρεμπορίας».

Η κ. Ραχήλ Μακρή συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Το 15αύγουστο στην Παναγία Σουμελά ήταν και ο κ. Μελισσανίδης τον οποίο είδα για πρώτη φορά αλλά και ο κ. Καμμένος. Από την επόμενη μέρα άρχισα να δέχομαι πιέσεις από ομάδες του κόμματος ώστε να ρίξω τους τόνους σε σχέση με τον επιχειρηματία. Ευθέως ο κ. Καμμένος δεν μου είπε τίποτε αλλά μου ανέφερε ότι πρόκειται για πολύ ισχυρά συμφέροντα που θα μας διαλύσουν και καλό θα ήταν να κρατάμε χαμηλούς τους τόνους».

«Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και μετά εκλογές»

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, η κ. Μακρή είπε ότι το σωστό θα ήταν αυτή η βουλή να ψηφίσει για πρόεδρο της δημοκρατίας και μετά να πάμε σε εκλογές.
Σε ό,τι αφορά το δικό της πολιτικό μέλλον, σημείωσε ότι δε γνωρίζει καν αν θα είναι υποψήφια καθώς είναι πολιτικά άστεγη. «Δεν αναζητώ στέγη κάνω τη δουλειά μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Έχω διαφοροποιήσεις και κοινά σημεία με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά μέχρι τις εκλογές μπορεί να διαμορφωθούν καινούργιες πολιτικές δυνάμεις» είπε η κ. Μακρή.

Η ίδια σημείωσε ότι δεν την έχουν προσεγγίσει από άλλα κόμματα προσπαθώντας να την πείσουν να ψηφίσει για ΠτΔ γιατί ξέρουν την απάντησή της. Αποκάλυψε ωστόσο ότι πριν τις ευρωεκλογές την είχαν πλησιάσει βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι της ανέφεραν ονόματα όπως του Μανώλη Γλέζου ή του Φώτη Κουβέλη για να δουν πως θα αντιδράσει.

Διαβάστε γιατί η Ραχήλ Μακρή έστειλε εξώδικο στον Καμμένο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.