Χαμός στον Alpha λόγω Σπυροπούλου: γιατί κόπηκε η εκπομπή, ποιοι την “εξόργισαν”

Γιατί διεκόπη η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Νέες περιπέτειες φαίνεται πως περνά η… εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά και ολόκληρος ο σταθμός του Alpha λόγω του… επαγγελματισμού (!) της παρουσιάστριας.

Αποκορύφωμα της αναταραχής και σύγχυσης που επικρατεί στον Alpha ήταν η ξαφνική ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – on air – ότι η εκπομπή θα τελειώσει μια ώρα νωρίτερα, ενώ δηλαδή είναι προγραμματισμένο να τελειώνει 5 λεπτά πριν τις δύο το μεσημέρι, τελικά σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2014 ολοκληρώθηκε στη μία μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πανικόβλητοι έτρεχαν στο σταθμό για να καλύψουν το κενό της μίας ώρας μετά την… πρωτοβουλία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, προγραμματίζοντας τελικά εκπομπή μαγειρικής του Βασίλη Καλλίδη.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του toratora.gr η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να μην είχε όρεξη, δεν αισθανόταν καλά και δεν μπορούσε να μείνει μέχρι το τέλος.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του nasosblog.gr, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν φαίνεται να “δένει” ούτε με τη νέα αρχισυνταξία καθώς διαφωνούσε με την ροή και ενημέρωσε λίγο πριν το δεύτερο μουσικό κομμάτι με την Μαλού να κοπεί η εκπομπή εξαιτίας της διαφωνίας που είχε με την ροή της.

Διαβάστε ποιους συνεργάτες της Μενεγάκη “βουτάει” η Σπυροπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.