Γιατί ξέσπασε ο Στάθης Αγγελόπουλος: “Θέλω να δω το παιδί μου, τον άγγελό μου”

Γιατί ο Στάθης Αγγελόπουλος έχει να δει μήνες το παιδί του; Τι δήλωσε;

On camera ξέσπασε ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη μικρή του κόρη, για την οποία ανέφερε πως δεν την έχει δει εδώ και πολύ καιρό.

«Θέλω να δω το παιδί μου. Το κοριτσάκι μου. Τον άγγελό μου», παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας πρώτη φορά το μεγάλο δράμα του.

Η υπόθεση θυμίζει την κινηματογραφική ταινία «Κράμερ, εναντίον κράμερ», έχοντας ήδη πάρει το δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες με τον τραγουδιστή να ζητάει από την πρώην σύντροφό του Παρασκευή Παπαδημητρίου να βλέπει το παιδί του, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Ο γιος του αείμνηστου Μανόλη Αγγελόπουλου, Στάθη, άνοιξε την καρδιά του και περιέγραψε λεπτομέρειες από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την πρώην σύντροφό του αλλά και την οικογένειά της, και «θύμα» τη δίχρονη κόρη του. «Μέσα σε τέσσερις μήνες την έχω δει τρεις φορές. Δεν τους «βολεύουν» οι ημέρες που μπορώ να τη βλέπω. Μπορούν μόνο σαββατοκύριακα, μέρες που εγώ τρέχω σε όλη την Ελλάδα για εμφανίσεις. Κι όταν επιτέλους μου τη δίνουν, μου επιβάλλουν μαζί με το παιδί να παίρνω και μια Φιλιππινέζα. Μα για όνομα του Θεού! Που ακούστηκε αυτό; Να θέλω να πάω το παιδάκι μου να το δει η γιαγιά του-η μητέρα μου, η Αννούλα Βασιλείου- και να έχουμε ένα ξένο άνθρωπο, έναν… πράκτορα στο σπίτι μας; Να μας κοιτάζει τι ακριβώς κάνουμε, τι τρώμε, τι πίνουμε, τι λέμε για να δίνει αναφορά στο σπίτι των εργοδοτών της;», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, ο Στάθης Αγγελόπουλος προσέθεσε «Είναι δυνατόν να συζητάω για τη βάφτιση του παιδιού μου και εκείνοι να βρίσκουν διάφορες προφάσεις για να προβούν τελικά σε ονοματοδοσία στο Ληξιαρχείο Αμαρουσίου κρυφά από εμένα; Την ονόμασαν Ευθυμία, το όνομα της γιαγιάς από την άλλη πλευρά, Κάναμε αίτηση ακύρωσης με τη δικηγόρο μου, αλλά ο ληξίαρχος απάντησε ότι εκ νόμου υπάρχει αυτή η δυνατότητα όταν υπάρχει η αναγνώριση του τέκνου”.

“Μπορούσαμε να πάμε και γι’ αυτό δικαστικά, αλλά δεν έχει τόσο νόημα. Είναι ότι το έκαναν χωρίς να με ενημερώσουν. Ελπίζω να μην έχουν κάνει και τη βάφτιση. Ο πατέρας της πρώην μου δήλωσε ότι δεν είναι το μοναδικό παιδί που μεγαλώνει χωρίς πατέρα. Κι αυτό με πόνεσε. Δηλώνω λοιπόν πως ούτε πεθαμένος είμαι, ούτε εξαφανισμένος» τόνισε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Διαβάστε ποια μητέρα Ελληνα τραγουδιστή δεν βλέπει τα εγγόνια της και ποιος στιχουργός έκραξε τον Γιάννη Πλούταρχο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.