Σταυρούλα Ξουλίδου: ποια η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ που πήγαν να χρηματίσουν [video]

Ποια η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, που αποπειράθηκαν να χρηματίσουν; Δείτε το βίντεο.

Τα λεγόμενα της βουλευτού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος προέβει σε σφοδρή καταγγελία για παράνομο χρηματισμό βουλευτή.

“Η κυρία Σταυρούλα Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά”, κατήγγειλε ο κ.Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα: “Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων”.

“Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της Σταυρούλας Ξουλίδου. ο συγεκκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμημα εκβιαστών της Ασφάλειας, π΄ροκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας ότι “οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα”.

“Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά αποτελέσματα σε σχέση με το τι έχει συμβεί με την επίθεση που έχουν δεχτεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για να υπάρχουν αποστασίες και να βρεθεί ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών που θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας” σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σημειώνεται, πως η Σταυρούλα Ξουλίδου γεννήθηκε το 1965 στην Κοζάνη και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από το 1971. Το 1983 αποφοίτησε από το 13ο Λύκειο Θεσσαλονίκης με άριστα και εισήχθη τρίτη στο Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. από όπου πήρε το πτυχίο της.

Η Σταυρούλα Ξουλίδου εργάστηκε στην εκδοτική εταιρεία «Μαλλιάρης-Παιδεία» και στην διαφημιστική εταιρία «Intermedia». Για δύο περίπου χρόνια εργάστηκε στον τομέα των πωλήσεων στην φαρμακευτική εταιρεία «Sanita Farm».

Στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, η Σταυρούλα Ξουλίδου εκλέχτηκε βουλευτής καταλαμβάνοντας τη μοναδική έδρα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Β’ εκλογική περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης, ενώ στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 επανεκλέχθηκε βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Μετά την επανεκλογή τηε ως βουλευτής συμμετέχει στις επιτροπές: 1) Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, 2) Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας.

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=8LtUyNgoNUM

Διαβάστε τι δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για την απόπειρα χρηματισμού της Σταυρούλας Ξουλίδου και γιατί καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.