Τηλεθέαση Καραβάτου-Σπυροπούλου: πώς το σέξι ατύχημα της Κωνσταντίνας άλλαξε τα νούμερα [video]

Ποιος κατάφερε να περάσει πρώτος στη μάχη της τηλεθέασης; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή η Κατερίνα Καραβάτου;

Είναι μία από τις τηλεμαχίες με το περισσότερο ενδιαφέρον φέτος, όμως, αυτή τη φορά οι δύο αντίπαλες εκπομπές δεν ανταγωνίστηκαν για την πρώτη θέση, αλλά για τη δεύτερη και την τρίτη. Μετά τη μάχη του Σαββάτου που η Κατερίνα Καραβάτου πήρε με ευκολία την πρωτιά αφήνοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μονοψήφια, την Κυριακή τα πράγματα άλλαξαν.

Η σημαντική πτώση στον μέσο όρο τηλεθέασης της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα” που δεν ξεπέρασε το 12,6%, δεν ωφέλησε το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” που καθηλώθηκε στο 10,6%. Κερδισμένο βγήκε το MEGA όπου με τις επαναλήψεις των: Food and the city, Καν’ το όπως ο Άκης, Μάνα Χ ουρανού, Η ώρα η καλή, κατάφερε στο διάστημα 10:00 -14:00 να σημειώσει τηλεθέαση 14,5%. Αξιόλογες και οι τηλεθεάσεις των εκπομπών του ΣΚΑΪ “7 ημέρες Ελλάδα” και ‘Σαββατοκύριακο με δράση” που συγκέντρωσαν 12,2% και 11,4% αντίστοιχα.

Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου σημείωσε μόλις 10,4% με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περνά μπροστά με 11,7%. Οι εκπομπές του Mega πήραν την πρωτιά και στο κοινό 15-44 με ποσοστό 15,8%, ενώ οι νεαροί τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους και στο παιδικό πρόγραμμα του Star με 12,9%.

Αν μιλάμε για νικητές και χαμένους την Κυριακή που μας πέρασε, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι επαναλήψεις νίκησαν την ζωντανή ψυχαγωγία ή καλύτερα ότι οι δύο εκπομπές δεν συγκίνησαν και πολύ όσους άνοιξαν την τηλεορασή τους εκείνες τις ώρες.

Ωστόσο, ιδιαίτερα “κερδοφόρο” για την αύξηση της τηλεθέασης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στάθηκε το σέξι ατύχημα, που είχε με την σούπερ μίνι φούστα της, όπως φαίνεται και στο βίντεο, που ακολουθεί.

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=UbVjqPx4X4c

Διαβάστε τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν Καραβάτου – Σπυροπούλου και ποιο το καρφί της Καραβάτου στη Σπυροπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.