Χαμός με Βαξεβάνη-Νοδάρο: ποιοι απειλούν να τους σκοτώσουν. Ντοκουμέντο [φωτο]

Ποιοι απειλούν να σκοτώσουν τους δημοσιογράφους Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Νοδάρο;

Κατά μέτωπον απειλές κατά της ζωής των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Νοδάρου εκτοξεύουν με μίσος μέσα από την φυλακή σε συνομιλίες με συνεργάτες τους τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Ηλείας, που εξαρθρώθηκε μετά από την πολύμηνη έρευνα και τα ρεπορτάζ του περιοδικού HOT DOC.

Μέσα από το ογκώδες υλικό της ανάλυσης ψηφιακών δεδομένων του συστήματος νόμιμων επισυνδέσεων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, αλλά και την ανάλυση στοιχείων από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του προφυλακισμένου εργολάβου, προκύπτουν σοβαρότατα στοιχεία που στοιχειοθετούν άμεση απειλή κατά της ζωής των δύο δημοσιογράφων, Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Νοδάρου.

Από την ανάλυση των ανωτέρω στοιχείων προκύπτει επίσης η στοχοποίηση των δημοσιογράφων του ραδιοφωνικού σταθμού Ionion fm Γιώτας Αργυροπούλου και Δημήτρη Κολόκα που συνέδραμαν με τα ρεπορτάζ στην έρευνα για την εξάρθρωση του κυκλώματος, την οποία ξεκίνησαν οι Βαξεβάνης-Νοδάρος.

Στο ίδιο υλικό τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φέρονται να στοχοποιούν και εκφράζονται απαξιωτικά, υβριστικά και εχθρικά για τον εισαγγελέα του Πύργου και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία Εφη Σαλτάρη.

Εντύπωση προκαλεί το υλικό των φωτογραφιών που είχαν «τραβήξει» τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σε κάποιες από τις οποίες απεικονίζεται ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος, συγγενικό του πρόσωπο, και οι δημοσιογράφοι Γιώτα Αργυροπούλου από το Ionion fm , Γιώργος Μαρινόπουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Σπηρούνης διαχειριστής της ενημερωτικής ιστοσελίδας Ilialive και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πρωϊνή», οι οποίοι είχαν αναδείξει με ρεπορτάζ την παραβατική συμπεριφορά του εργολάβου στην Ηλεία.

Θα γ@μήσ@υμε τον Βαξεβάνη!

Στην από 10/9/2014 αναφορά της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ προς την Ανακρίτρια Ηλείας που χειρίζεται την υπόθεση και στην σελίδα 30, σε τηλεφωνική συνομιλία του προφυλακισμένου εργολάβου με άνδρα ονόματι «Θείος», απειλεί άμεσα τους δημοσιογράφους Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Νοδάρο λέγοντας «θα τους γ@μήσ@υμε».

Δείτε τις συνομιλίες-ντοκουμέντο:

Διαβάστε πόσα πήρε ο Κώστας Βαξεβάνης από την ΕΡΤ και πώς είναι η σχέση του Κώστα Βαξεβάνη και της Δωροθέας Μερκούρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.