Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη διπλωματικότητα από την μεριά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, κάποια οικογενειακά προβλήματα θα κάνουν σήμερα την εμφάνιση τους και θα σε στεναχωρήσουν. Μην σε παίρνει από κάτω και προσπάθησε να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις για να βγείτε όλοι μαζί από το αδιέξοδο. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση σου και ακολούθησε την για να νιώσετε όλοι καλύτερα.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει, λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες και δεν θα μπορείς να κοντρολάρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα και θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, καθώς τα γεγονότα θα εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Το πρόγραμμα σου θα είναι φορτωμένο, με αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ κουρασμένος. Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία και το χρόνο να βγεις περισσότερο έξω και να κάνεις νέες κοινωνικές γνωριμίες. Συγκράτησε την υπερένταση που νοιώθεις στην εργασία σου και κλείσε πρακτικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα σου τα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή χάρη, σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νομίζεις και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις ανατροπές.

ΙΧΘYΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, η λογική σου θα σε βοηθήσει σήμερα να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Με πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου θα πετύχεις στα επαγγελματικά σου και θα διαμορφώσεις κάποια εργασιακά σου ζητήματα, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεχτικός, αποφεύγοντας τις ακρότητες.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!