Δήλωση – βόμβα από Ζωή Λάσκαρη: “Έχω πιάσει 100 φορές τον Λυκουρέζο να…”

Ποιες σφοδρές αποκαλύψεις έκανε η Ζωή Λάσκαρη για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο;

Η μοναδική Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε με τον χαρακτηριστικό της τρόπο για όλους και για όλα.

Από τα σημεία της κουβέντας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ήταν η αναφορά της Ζωής Λάσκαρη στις απιστίες του συζύγου της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Γιατί δεν το “πλήρωσε” με το ίδιο νόμισμα;

«Το να εκδικηθείς με το ίδιο νόμισμα το θεωρώ τόσο κουτό. Δεν κερδίζεις τίποτα. Οι ξένες πολύ όμορφες σταρ δεν έχουν όλες απατηθεί; Συνήθως η γυναίκα η ωραία είναι αυτή που την πληρώνει. Οι άντρες είστε αδηφάγα, δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα. Αγαπάτε μια γυναίκα και πολύ εύκολα μπορεί να πάτε με μία άλλη και αύριο το πρωί να το έχετε ξεχάσει».

Πώς δέχτηκες την απιστία;

«Δεν το δέχτηκα, υπέφερα, αλλά στη ζυγαριά με τα καλά και τα λάθη του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα πάρα πολύ καλά που έχει».

Σκέφτηκες να πάρεις διαζύγιο;

«Για τον Λυκουρέζο δεν ξέρω, εγώ δεν το σκέφτηκα. Σκέφτηκα ότι δεν πάει, ότι πρέπει να το πολεμήσω, ότι πρέπει να δουλέψω. Θέλει πολύ δουλειά. Είναι έτσι δεδομένο τον πήρα και τελείωσε; Δεν είναι δεδομένο τίποτα! Θέλει πολύ δουλειά! Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση. Αλλά τον λατρεύω! Τον λατρεύω! Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός, είναι ο άνθρωπός μου! Τον αγαπάω! Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις».

Διαβάστε με ποια δημοσιογράφο έγινε έξαλλη η Ζωή Λάσκαρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!