Μαρία Αλιμπινίση: σοκάρει η φωτογραφία του νεκρού σώματός της στη θάλασσα [φωτο]

Δείτε τη φωτογραφία από τη στιγμή της ανάσυρσης του νεκρού σώματος της Μαρίας Αλιμπινίση από τη θάλασσα.

Τραγικό φινάλε στο θρίλερ της εξαφάνισης της 36χρονης Μαρίας Αλιμπινίση, καθώς ο σύζυγος της αναγνώρισε το πτώμα που ξεβράστηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, στην Λίμνη.

Το πτώμα της Μαρίας Αλιμπινίση ξεβράστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λίμνης, στη Βόρεια Εύβοια, ενώ κάτοικοι ειδοποίησαν το λιμεναρχείο και αμέσως, το μυαλό όλων πήγε στην εξαφανισμένη γυναίκα.

Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο σύζυγος της άτυχης Μαρίας Αλιμπινίση, αναγνώρισε την 36χρονη από τη βέρα στο δάχτυλό της. Ωστόσο, επειδή το πτώμα είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση, αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με DNA…

Ο ιατροδικαστής, στη νεκροψία, δεν είδε εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Η Μαρία Αλιμπινίση, φαίνεται ότι έχασε τη ζωή της από πνιγμό στο νερό και όχι π.χ. από στραγγαλισμό.

Αναμένεται να γίνει νεκροτομή, για περισσότερα συμπεράσματα. Να σημειωθεί, ότι το αυτοκίνητο με το το οποίο εξαφανίστηκε δεν έχει βρεθεί.

Η 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, εξαφανίστηκε από την Ιστιαία, τη νύχτα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου και από τότε, την έψαχναν οι δικοί της άνθρωποι.

Η Μαρία Αλιμπινίση εξαφανίστηκε από το σπίτι της αδερφής της. Είχε μπει ξαφνικά στο αυτοκίνητο και είχε φύγει χωρίς να πάρει μαζί το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της είδη.

Δείτε τη φωτογραφία:
μαρια αλιμπινιση

Διαβάστε πώς βρέθηκε νεκρή η Μαρία Αλιμπινίση και ποιος ο δολοφόνος της Μαρίνας Κουκουλιάτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.