Σάλος με τον Alpha: “Διαφημιστικό κόλπο το “κόψιμο” και τα “γαλλικά” της Σπυροπούλου”

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από την παραμονή ή όχι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha;

Πολύς ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες με το “κόψιμο” ή όχι της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Alpha, με πολλούς να υποστηρίζουν πως το εν λόγω σενάριο είναι απλά ένα διαφημιστικό τρικ για να ανέβουν τα νούμερα!

Υπέρμαχος αυτού του σεναρίου είναι και ο Λεονάρντο Ορφανίδης, ο οποίος μίλησε με καυστικά σχόλια μέσα από τη στήλη του στο περιοδικό «TV Ζαπιγκ» σχετικά με την διακοπή της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έγραψε: « Διαφημιστικό κόλπο το «κόψιμο», η «οργή» και τα «μπινελίκια» της Σπυροπούλου; Υπερβολές του τηλεοπτικού ρεπορτάζ; Όποιος και να είναι ο λόγος, η Κωνσταντίνα – Επιμένω – Σπυροπούλου όχι μόνο δεν βρέθηκε εκτός πλατό αλλά εμφανίστηκε με σέξι μπούστο, που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από το αντρικό κοινό και κατάφερε και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης (είδες τι κάνει η φημολογία;) ξεπερνώντας μάλιστα την Κυριακή στο νεανικό και τη φετινή της αντίπαλο, Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε ποιο το επεισόδιο μεταξύ Γκολεμά-Σπυροπούλου στο Κολωνάκι και τι ανακοίνωσε η Σπυροπούλου για το κόψιμο της εκπομπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.