Αργύρης Αγγέλου: γιατί ανέλαβε την παρουσιάση της εκπομπής “Τηλεκύβος” [video]

Τι απάντησε ο Αργύρης Αγγέλου για την παρουσίαση του “Τηλεκύβου“;

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως ο Αργύρης Αγγέλου αναλαμβάνει τα «ηνία» της παρουσίασης του «Τηλεκύβου» και πολλοί αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο πήρε την απόφαση.

«Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να διασφαλίσω ότι ο Τηλεκύβος ήταν ένα παιχνίδι έντιμο κι από τη στιγμή που είναι, δεν είχα κανένα ενδοιασμό να το κάνω. Προσπαθώ καθημερινά να είμαι καλύτερος. Έχω δουλέψει πολύ για να βγω στον αέρα και το απολαμβάνω καθημερινά», παραδέχτηκε ο Αργύρης Αγγέλου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Αντ1 και πρόσθεσε: «Καθημερινά το παιχνίδι δίνει 1000 ευρώ και θέλουμε κάποιος να τα πάρει κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Δε θα ρίσκαρα ποτέ να βάλω το όνομά μου δίπλα από κάτι, του οποίου η διαδικασία δεν είναι ξεκάθαρη και αληθινή”.

Όσο για τις αρνητικά σχόλια που έλαβε; «Προτιμώ, όταν ξεκινάω μια δουλειά, να μη διαβάζω κριτικές για να μην παρασύρομαι και να μην μπερδεύομαι, αλλά δεν αγχώθηκα γιατί όταν τα πράγματα μέσα στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρα, μπορώ και να τα υποστηρίξω. Ήθελα στην καινούρια προσπάθεια να είμαι πολύ πιο καλά προετοιμασμένος», σχολίασε ο Αργύρης Αγγέλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ποιες οι προσωπικές αποκαλύψεις του Αργύρη Αγγέλου και ποια η σχέση Γιώργου Καπουτζίδη-Αργύρη Αγγέλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.