Συγκλονίζει η Άση Μπήλιου: “Eίμαι υιοθετημένη…”

Ποια η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άσης Μπήλιου;

Για την στιγμή που ανακάλυψε ότι είναι υιοθετημένη, αλλά και την ζωή της που απειλήθηκε μιλά η Άση Μπήλιου, ενώ παραδέχεται ότι τα βιώματά της επηρέασαν την προσωπική της ζωή, τόσο στο επίπεδο ενός γάμου, όσο και στο επίπεδο της μητρότητας.

«Δεν ήμουν το βιολογικό παιδί των γονιών μου. Με υιοθέτησαν όταν ήμουν τριών ημερών και, στα χρόνια που έζησαν, έδωσαν και οι δύο ό,τι είχαν και δεν είχαν για να με μεγαλώσουν», εξομολογείται στο περιοδικό «Hello» η αστρολόγος της εκπομπής «Ελένη» και παραδέχεται πως ο θάνατος των γονιών της την συγκλόνισε: «έφαγα τα μούτρα μου με τα διαδικαστικά της καθημερινότητας. Μέχρι τότε σπούδαζα και, ξαφνικά, έπρεπε να τρέξω για να βρω χρήματα και να οργανώσω την κηδεία της μητέρας μου. Ήταν “πολύ” όλο αυτό. Για έναν περίεργο λόγο, οι συγγενείς δεν ασχολήθηκαν μαζί μου. Δεν υπήρχαν στηρίγματα, ίσως έφταιγε το γεγονός ότι δεν ήμουν το βιολογικό τους παιδί».

Περιγράφοντας την στιγμή που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη, η Άση Μπήλιου δεν κρύβει ότι έπαθε σοκ και αναφέρει: «μου το είπε η μητέρα μου όταν ήμουν 16. Έπαθα σοκ τότε και, ξέρεις, παρόλο που έμοιαζα στη θετή μου μάνα -είχαμε τα ίδια μαλλιά, τα ίδια μάτια- της έκανα ερωτήσεις όπως “πού είναι οι φωτογραφίες όταν ήσουν έγκυος;”. Όταν βγήκε η ιστορία στην τηλεόραση, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν έψαξα ποτέ να βρω τους βιολογικούς μου γονείς. Για μένα, γονείς ήταν οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν και κανείς άλλος. Μπορεί να μην ήμουν στην κοιλιά της για εννέα μήνες, αλλά έδωσε τη ζωή της για μένα».
«Έχει συμβεί δύο – τρεις φορές να απειληθεί η ζωή μου, για διάφορους λόγους. Από θέμα υγείας, μέχρι αυτοκαταστροφικές ανοησίες που έκανα μικρότερη. Μερικές φορές, παρόλο που λέμε ότι αγαπάμε την ζωή, μπορούμε να κάνουμε φοβερά αυτοκαταστροφικά πράγματα. Αν, λοιπόν, έχει απειληθεί η ζωή σου, μαθαίνεις να την εκτιμάς διαφορετικά», παραδέχεται επίσης η αστρολόγος.
Τέλος, η Άση δεν κρύβει πως όσα έχει περάσει την επηρέασαν. Ο επί 22 χρόνια σύντροφός της, Δημήτρης, την άκουγε στο ραδιόφωνο και την ερωτεύτηκε και, μετά από ένα χρόνο, αποφάσισαν να βγουν για να γνωριστούν από κοντά. Αν και της έχει κάνει πρόταση γάμου, η αστρολόγος αναφέρει πως ο γάμος δεν την ενδιαφέρει, ενώ θα σκεφτόταν να παντρευτεί μόνο αν έκαναν παιδί, κάτι που, όμως, κανείς από τους δύο δεν θέλει: «παρόλη την ψυχανάλυση που έκανα, δεν μπόρεσα να ξεπεράσω ότι έμεινα μόνη ως παιδί. Δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο και σε άλλον άνθρωπο και να είμαι υπαίτια εγώ. Και δεν εννοώ την υιοθεσία, αλλά το ότι έφυγαν νωρίς οι γονείς μου από την ζωή», καταλήγει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.