Νταϊάνα: στο φως η διαθήκη της πριγκίπισσας, πού αφήνει την αμύθητη περιουσία της

Τι γράφει στη διαθήκη της η προγκίπισσα Νταϊάνα;

Κακός χαμός έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς η κυβέρνηση φέρεται να «ξέχασε» την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ανακοίνωσή της για μια νέα εφαρμογή με τις διαθήκες επιφανών Άγγλων και Ουαλών!

Σε βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε στο Ίντερνετ «ανέβηκαν» 41 εκατομμύρια διαθήκες, μεταξύ των οποίων εκείνες του Καρόλου Ντίκενς, του Ουίνστον Τσόρτσιλ, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, του Τζον Κέινς και του Αλαν Τιούρινγκ. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει αντίγραφο της διαθήκης που επιθυμεί, εντός 10 ημερών και αφού πληρώσει περίπου 13 ευρώ.

Ο σάλος ξέσπασε όταν το αρμόδιο υπουργείο ανέφερε στη σχετική του ανακοίνωση ότι οι «περίεργοι» θα μπορέσουν να διαβάσουν πώς ο Ντίκενς είχε ζητήσει να ενταφιαστεί χωρίς πολυτέλειες και ιδιωτικά, ο οικονομολόγος Τζον Κέινς επιθυμούσε να καταστραφούν οι περισσότερες από τις σημειώσεις και τα χειρόγραφά του που δεν είχαν δημοσιευθεί και ότι ο μαθηματικός Αλαν Τιούρινγκ μοίρασε εξίσου τα υπάρχοντά του ανάμεσα σε μια ομάδα συναδέλφων και τη μητέρα του.

Η Νταϊάνα άφησε πίσω της περιουσία 13 εκατομμυρίων λιρών, εκτός των φόρων κληρονομιάς των 8,5 εκατομμυρίων. Πιστεύεται ότι αυτό το ποσό αυξήθηκε περίπου στις 20 εκατομμύρια λίρες. Η περιουσία της περιλαμβάνει μετοχές και τοκομερίδια, κοσμήματα, μετρητά από το διαζύγιό της, φορέματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα που βρίσκονται στα Ανάκτορα του Κένσιγκτον.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ορίσει ισότιμους δικαιούχους τους δύο γιους της, αν και ο William έχει ήδη τεράστια κληρονομιά.

Δείτε τη σοκαριστική φωτογραφία της νεκρής Νταϊάνα και ποια η απαγορευμένη φωτογραφία της Νταϊάνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.