Demy-Άκης Πετρετζίκης: τα… ξενοκοιτάγματα που οδήγησαν στον οριστικό χωρισμό

Γιατί χώρισαν οι Demy-Ακης Πετρετζίκης;

Χωριστά θα βρουν πιθανότατα την Demy και τον Άκη Πετρετζίκη οι φετινές γιορτές. Το τελευταίο διάστημα φημολογείται, ότι η τραγουδίστρια και ο σεφ περνούν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους, που μετρά κάτι παραπάνω από δύο χρόνια.

Το πρώτο δημοσίευμα, που έκανε λόγο για σύννεφα στη σχέση τους, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το blog του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη, ενώ το ρεπορτάζ για τον χωρισμό της Demy και του Άκη Πετρετζίκη συνεχίστηκε από διάφορα sites.

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση της Demy και του Άκη Πετρετζίκη έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές κρίσεις. Μία από αυτές συνέβη φέτος το καλοκαίρι και, στην προσπάθειά τους να την ξεπεράσουν και να αναζωπυρώσουν τον έρωτά τους, έκαναν ένα ταξίδι στη μαγευτική Ελούντα. Όμως οι ρομαντικές στιγμές που έζησαν εκεί δεν στάθηκαν αρκετές να αποτρέψουν το μοιραίο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ίδιου περιοδικού, άνθρωποι, που τους γνωρίζουν καλά, φαίνεται να υποστηρίζουν ότι η απομάκρυνσή τους είναι βέβαιη, χωρίς όμως κανένας από τους δύο να επιβεβαιώνει το γεγονός. Ο λόγος του χωρισμού τους είναι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του σεφ, που δεν του αφήνουν περιθώριο να αφιερώσει χρόνο στην Demy.

Ωστόσο, οι… κακές γλώσσες θεωρούν ως επικρατέστερο σενάριο τις πηγές, που υποστηρίζουν πως η Demy ήταν από καιρό εξοργισμένη με τα δικαιώματα, που έδινε ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι, που τον “καρφώνουν” λέγοντας πως το… μάτι του “έπαιζε”.

Σύμφωνα δε, με το nasosblog.gr πολλά μάτια είχαν δει τον Άκη Πετρετζίκη με αιθέριες υπάρξεις, εν αντιθέσει με την Demy που είναι πολύ μικρή και… αθώα και ήθελε μια ήρεμη και φυσιολογική σχέση.

«Η Demy είναι η κοπέλα μου, είναι η προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή όταν αποφασίσω ότι θέλω να κάνω παιδιά, θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά τώρα έχω πολύ δουλειά. Για μένα άλλωστε ο γάμος έχει άμεση σχέση με την οικογένεια, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες», είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Άκης Πετρετζίκης πριν από σχεδόν δύο μήνες.

Το σίγουρο είναι πως κανένας δε μπορεί να πει με βεβαιότητα αν είναι μία ακόμα κρίση από αυτές που περνούν τα ζευγάρια ή κάτι πιο σοβαρό.

Διαβάστε ποιος μάγειρας απαξίωσε τον Άκη Πετρετζίκη και γιατί στο νοσοκομείο ο Άκης Πετρετζίκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.