Δημοσκόπηση Interview: πόσο ξεμακραίνει o ΣΥΡΙΖΑ. Τι «παίζει» με την εκλογή προέδρου

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό του “Ελεύθερου Τύπου”; Πόσο ξεμακραίνει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ απο την ΝΔ;

Αυξάνεται το ποσοστό αυτών που θέλουν εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό του “Ελεύθερου Τύπου”, με ποσοστό 57%.

Στην πρόθεση ψήφου η δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό του “Ελεύθερου Τύπου” έδειξε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα 3,1% έναντι της Νέας Δημοκρατίας και προηγείται με ποσοστό 28,6% έναντι 25,5%.

Τρίτο κόμμα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό του “Ελεύθερου Τύπου” είναι το ΠΑΣΟΚ με 5,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ (4,6%), το Ποτάμι (4,1%), η Χρυσή Αυγή (3,9%), οι ΑΝΕΛ (2,2%) και η ΔΗΜΑΡ (1,4%). Ακόμη, το 11% δηλώνουν αναποφάσιστοι, το 8,2% απαντούν «άλλο κόμμα» και το 5% επιλέγει «λευκό- άκυρο».

Σε ό,τι αφορά τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό του “Ελεύθερου Τύπου”, στην πρώτη περίπτωση το 81% επιθυμεί εκλογή προέδρου έναντι του 10% που θέλει πρόωρες εκλογές, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, το 71% θέλει πρόωρες εκλογές και το 24% εκλογή προέδρου.

Διαβάστε τι δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, ποιο κόμμα-έκπληξη στην τρίτη θέση και ποια τα κακά νέα για την κυβέρνηση στη δημοσκόπηση της Pulse.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.