Μένης Κουμανταρέας: Στα ίχνη των δολοφόνων, ποιες οι εξελίξεις

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του γνωστού συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα; Ποιες οι αποκαλύψεις;

Μια ανάσα από την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα βρίσκεται η αστυνομία καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο συγγραφέας είχε ραντεβού με έναν νεαρό μικροκαμωμένο Ρουμάνο, με το όνομα Πολ, και όχι Αλβανός που αρχικά αναζητούνταν. Τώρα η Ασφάλεια έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της σε έναν νεαρό αλλοδαπό από την Πολωνία.

Δεκάδες αλλοδαποί που συχνάζουν στο κέντρο της Αθήνας έχουν μέχρι στιγμής προσαχθεί από την Ασφάλεια στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Οι αξιωματικοί από την πρώτη στιγμή θεωρούσαν κομβικό άτομο έναν νεαρό, μικροκαμωμένο Ρουμάνο, με το όνομα Πολ, ο οποίος φέρεται να ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο είχε ραντεβού ο συγγραφέας το μοιραίο βράδυ.

Ο αλλοδαπός, που ζητούσε τη βοήθεια του Μένη Κουμανταρέα προκειμένου να βγάλει άδεια παραμονής, είχε «εξαφανιστεί» από εκείνο το βράδυ και οι αστυνομικοί είχαν κινήσει «γη και ουρανό» για να τον βρουν.

Παράλληλα, για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα αναζητούσαν έναν Αλβανό δακτυλικά αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου της οδού Ζακύνθου στην Κυψέλη όμως βρέθηκε και αποδείχθηκε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Ύποπτος θεωρήθηκε και ένας νεαρός ομογενής από την Πρώην Σοβιετική Ένωση χωρίς τελικά και γι’ αυτόν να αποδειχθεί το παραμικρό και οι πληροφορίες λένε πως η Ασφάλεια έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της σε έναν νεαρό αλλοδαπό από την Πολωνία χωρίς να έχει βρεθεί.

Πιθανό κίνητρο θεωρείται η ληστεία, οι δύο δράστες δεν είναι σεσημασμένοι και όλα δείχνουν πως γρονθοκόπησαν τον Μένη Κουμανταρέα στην είσοδο του ασανσέρ και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου ένας από τους δύο τον στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Το γεγονός ότι δεν ακούστηκε φασαρία κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι δράστες του εγκλήματος ήταν δύο.

Δείτε για τις συλλήψεις της δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα και για τους κύριους ύποπτους για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.