Σπυράγγελος Λυκούδης: πώς η Φουρέιρα ξεπερνά τον χωρισμό με Σαμαρά [φωτο]

Ποιο το νέο αμόρε της Ελένης Φουρέιρα, Σπυράγγελος Λυκούδης;

Πριν πέντε περίπου χρόνια, η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς έγιναν ζευγάρι -ένα από τα πιο ταιριαστά της εγχώριας show biz. Η σχέση τους μπορεί να μην κράτησε πολύ, αλλά τα συναισθήματα δεν χάθηκαν.

eleni-foureira-spyraggelos-likoudisΈτσι λοιπόν οι δυο τους μπορεί να περιπλανήθηκαν σε άλλες αγκαλιές –εκείνος είχε μια σύντομη περιπέτεια με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ εκείνη ήταν για αρκετό καιρό στο πλευρό του Δημήτρη Πελέκη- όμως ενάμιση χρόνο πριν ήρθαν πάλι κοντά και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους.

Έκτοτε η ζωή τους ήταν ένα ταξίδι. Ο Γιώργος Σαμαράς έφευγε από τη Σκωτία για να την επισκέπτεται στην Ελλάδα και η Ελένη Φουρέιρα ανταπέδιδε τις επισκέψεις. Συχνά μάλιστα μοίραζαν τη διαδρομή και έδιναν ραντεβού στο Μιλάνο.

Ώσπου λίγο καιρό πριν, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ποιος έφταιγε άραγε; Οι γνώμες διίστανται. Άλλοι λένε πως ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που τερμάτισε τη σχέση τους, άλλοι ρίχνουν τις ευθύνες στην τραγουδίστρια.

Το σίγουρο πάντως είναι πως εκτός από τον χωρισμό, η περίοδος αυτή έφερε στην τραγουδίστρια πολλά καινούργια πράγματα. Η ίδια, έγινε ξανθιά –οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως μια γυναίκα «ξεσπάει» στα μαλλιά της όταν συμβαίνουν πολλές αλλαγές στη ζωή της- και κατόπιν πήρε την απόφαση να φωτογραφηθεί πιο sexy από ποτέ, στον φακό της Μάρας Δεσύπρη για το καινούργιο τεύχος του Kool.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αλλά προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας πως κατάγεται από την Αλβανία, κάτι που αρνιόταν πεισματικά στο παρελθόν, εξαιτίας του ρατσισμού που έχει βιώσει στην Ελλάδα και τον φόβο πως καμία δισκογραφική εταιρεία δεν θα τη δεχόταν.

Αμέσως έσπευσαν όλοι να πάρουν θέση. Έκανε καλά που το έκρυβε; Γιατί το είπε τώρα; Κτλ. Η Ελένη Φουρέιρα όμως δεν έκανε κάποια παραπάνω δήλωση, προτιμώντας τη σιωπή. Ώσπου ξέχασε τη θλίψη και τη στενοχώρια της για όλα και παραδόθηκε σε έναν καινούργιο έρωτα –έτσι δεν υποστηρίζουν όλοι πως περνούν οι προηγούμενοί μας που είχαν άσχημη κατάληξη;

Ο νέος της αγαπημένος λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητικό χώρο. Ονομάζεται Σπυράγγελος Λυκούδης και είναι επιχειρηματίας – η οικογένειά του έχει την Kefalonian Lines.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά το τελευταίο διάστημα και έκτοτε είναι αχώριστοι. Πρόσφατα μάλιστα επισκέφτηκαν μαζί το 4711, το μαγαζί που τραγουδάει ο Διονύσης Σχοινάς, αλλά προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να δώσουν λαβή για σχόλια.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη. Και αν δεν μιλάει δημόσια γι’ αυτό, φροντίζει να το κάνει μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα τα μηνύματά της προς όλους τους αποδέκτες.

Διαβάστε γιατί η Φουρέιρα αποκάλυψε ότι ειναι Αλβανίδα και τι αποκάλυψε για τη Φουρέιρα ο μάνατζερ Ανδρέας Γιατράκος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.