Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Κυριακίδης. Βιογραφικό

Σε τι ηλικία πέθανε ο Γιώργος Κυριακίδης;

«Έφυγε» σε ηλικία 76 ετών ο ηθοποιός Γιώργος Κυριακίδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Κυριακίδης γεννήθηκε στο Νοβοροσίσκ της Ρωσίας το 1938 και είχε συμμετάσχει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες της χρυσής εποχής, όπως «Το πιο λαμπρό αστέρι», «Βίβα Ρένα», «Καπετάν φάντης μπαστούνι», «Η βουλευτίνα», «Ο τρελός τα’ χει 400», αλλά και σε φιλμ του σύγχρονου σινεμά, όπως «Πολίτικη κουζίνα», «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο», «Πίσω πόρτα» και πολλά άλλα.

Ήταν από τους ηθοποιούς που είχαν σημαντικές συνεργασίες σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο.

Η τελευταία εμφάνιση του Γιώργου Κυριακίδη στην τηλεόραση ήταν στη σειρά «Ο θησαυρός της Αγγελίνας» στη ΝΕΤ, το 2005. Ωστόσο είχε συμμετάσχει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως «Η κραυγή των λύκων», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι αυθαίρετοι», «Ορκιστείτε παρακαλώ», «Εγκλήματα», «Μη φοβάσαι τη φωτιά», «Η νταντά» και αρκετές ακόμη, οι ρόλοι που αναλάμβανε ήταν χαρακτηριστικοί.

Δύο χρόνια πριν ο Γιώργος Κυριακίδης έχασε την αγαπημένη του σύζυγο, γεγονός που του στοίχισε πολύ. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνος, καθώς είχε στο πλευρό του την ανιψιά του, την Ευτυχία, η οποία στάθηκε δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και μάλιστα τον φιλοξενούσε στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Η κηδεία του ηθοποιού Γιώργου Κυριακίδη έγινε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στο Γ’ Νεκροταφείο.

Διαβάστε σε τι ηλικία πέθανε ο ηθοποιός Τόνυ Αντονυ και πώς πέθανε ο δημοσιογράφος Πέτρος Αλεξίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.