Καταγγελία-φωτιά από Γιώργο Αποστολόπουλο: “Ο Παύλος Χαϊκάλης μου ζήτησε τα λεφτά και τώρα…”

Ποιες οι δηλώσεις-βόμβα του Γιώργου Αποστολόπουλου για τον Παύλο Χαϊκάλη;

“Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο Παύλος Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο Γιώργος Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης”.

Τα λόγια αυτά ανήκουν στο δικηγόρο του Γιώργου Αποστολόπουλου, Π. Σαράκη, ο οποίος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του καταθέτοντας στον εισαγγελέα πέρασε στην αντεπίθεση, αρνούμενος ότι είναι το πρόσωπο που ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης καταγγέλλει ότι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αποστολόπουλος φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα πως ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν εκείνος που δήλωσε διατεθειμένος να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην περίπτωση που του δοθούν χρήματα “για να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα”. Φέρεται δε να ισχυρίστηκε πως διαθέτει ισχυρά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν όσα λέει “καθώς το βίντεο που έχει καταθέσει στις αρχές ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι μονταρισμένο”, υπονοώντας ότι έχει και εκείνος καταγράψει τις επίμαχες συναντήσεις τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στον εισαγγελέα πως στόχος των ενεργειών του ήταν να αποδείξει την ηθική κατάπτωση του κόμματος στο οποίο υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και συντάκτης του οικονομικού του προγράμματος.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος κατέθετε για περίπου δυο ώρες στον εισαγγελέα για την πολύκροτη υπόθεση και βγαίνοντας από το Εφετείο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις αφήνοντας τον δικηγόρο του να μιλήσει στους δημοσιογράφους. “Μετά από κλήση της Εισαγγελίας Εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη”, είπε ο κ. Σαράκης, συμπληρώνοντας: “Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα”.

Όπως υπογράμμισε ο δικηγόρος, “δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο Παύλος Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Ο Γιώργος Αποστολόπουλος αποκάλυψε συνομιλίες που έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζεται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά”.

Διαβάστε ποιος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος και ποιες οι νέες αποκαλύψεις του Παύλου Χαϊκάλη για τον Αποστολόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.