Γκολεμά – Σπυροπούλου: το λεκτικό επεισόδιο στο Κολωνάκι

Ποιο το λεκτικό επεισόδιο που είχαν Γκολεμά-Σπυροπούλου;

Η Ντέπυ Γκολεμά την περασμένη εβδομάδα ήταν μία από εκείνους που πρώτοι έβγαλαν την πληροφορία ότι η Κων/να Σπυροπούλου αποχωρεί. Μάλιστα, όταν την επόμενη μέρα έγινε η μεγάλη ανατροπή, η τηλεκριτικός απάντησε με ειρωνικό μήνυμα στο Facebook.

Αλλά σε τούτη τη ζωή, πόσω μάλλον στην ΑΘήνα, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει και ήρθαν οι δύο γυναίκες και λίγες μέρες μετά συναντήθηκαν τυχαία στους δρόμους της πρωτεύουσας. Και όχι όπου όπου αλλά στο Κολωνάκι, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια η Γκολεμά, η συνάντηση τους ήταν επεισοδιακή.

Η γνωστή τηλεκριτικός ανέβασε ένα ποστ στο facebook, αποκαλύπτοντας το περιστατικό, που ξεκίνησε με την οδηγό Σπυροπούλου, η οποία προκειμένου να παρκάρει το mini της, έκλεισε την Πατριάρχου Ιωακείμ, προκαλώντας την οργή των οδηγών, που ακολουθούσαν. Μαζί και της Γκολεμά, η οποία χωρίς να ξέρει ότι πρόκειται για τη μικρή ξανθιά και αγαπημένη του Alpha, έριξε τα… γαλλικά της. Η ιστορία είναι απολαυστική και ιδού όπως την αποκάλυψε η τηλεκριτικός.

Συνάντηση με τη Σπυροπούλου…..
δεν σας είπα τα νέα??? σήμερα το μεσημέρι είχα μια απρόβλεπτη συνάντηση. ένα αυτοκίνητο μπροστά μου, πολύ κομψό μάρκας mini, μαύρο με κόκκινη σκεπή, και μαύρα τζάμια, είχε κλείσει όλη την κυκλοφορία στο Κολωνάκι, προσπαθώντας να παρκάρει. μέσα στους αγανακτισμένους ήμουν και εγώ που ομολογώ ‘ πέταξα κάτι άσχημα γαλλικά ‘. αφού μας άφησε να περιμένουμε ουρά ολόκληρη λες και η Πατριάρχου Ιωακείμ, ήταν δική του/της, μέσα σε μια τρελή κίνηση. όταν πάρκαρε και βρέθηκα ακριβώς δίπλα βρίζοντας κατέβηκε το μαύρο φιμέ τζάμι και φάνηκε το χαρούμενο πρόσωπο της Κωσταντίνας Σπυροπούλου!!!! ‘ δεν φτάνει που γράφετε ψέμματα βρίζετε κιόλας μου λέει ? δεν ντρέπεστε?’. δεν πρόλαβα να απαντήσω γιατί κόρναραν από πίσω, και το μόνο που είπα ήταν ” κυκλοφορείτε όπως ακριβώς συμπεριφέρεστε στον ΑΛΦΑ’….δεν βρήκα όμως να παρκάρω για να συνεχιστεί αυτή η ωραία κουβέντα…..

Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μοναστήρι και ποια τα “μπινελίκια” της Σπυροπούλου στους συνεργάτες της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.