Γκρατσιέλα Γκρόλο: ποια η σύζυγος Κεφαλογιάννη που “φιγουράρει” στη λίστα Λαγκάρντ

Ποια είναι η σύζυγος του Μανώλη Κεφαλογιάννη, Γκρατσιέλα Γκρόλο, που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ;

Το όνομα της συζύγου του γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, Γκρατσιέλα Γκρόλο, φέρεται πως βρίσκεται στη περίφημη λίστα Λαγκάρντ και μάλιστα σε περίοπτη θέση.

Ο γαλάζιος βουλευτής είναι παντρεμένος με την κυρία Γκρόλλο Γκρατσιέλα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρντ στη θέση 128, ενώ φέρεται να υπάρχει και το όνομα της μητέρας της κυρίας Γκρόλλο, της Ρεγγίνας Αμπουάφ.

Ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης υποστηρίζει, όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, ότι τα χρήματα δεν ήταν της συζύγου του, Γκρατσιέλα Γκρόλο αλλά της μητέρας της και της γιαγιάς της.

Σημειώνεται πως ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εκτός από γραμματέας της ΝΔ είναι και μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, που ερευνά τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων για το πώς «χάθηκε», επί δύο χρόνια, η λίστα Λαγκάρντ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της βουλής παραπέμπουν οι οικονομικοί εισαγγελείς τον γραμματέα της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννη για αναδρομικό έλεγχο της περιουσιακής του κατάστασης εξαιτίας της αναγραφής του ονόματος της συζύγου του στην λίστα Λαγκάρντ.

Σχετικά με το ζήτημα κύκλοι του Μανώλη Κεφαλογιάννη δήλωσαν στην εφημερίδα ότι πρόκειται για τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειας της συζύγου του (μητέρα και γιαγιά), οι οποίοι είναι στη συγκεκριμένη τράπεζα εδώ και αρκετά χρόνια.

Το όνομα μάλιστα της συζύγου του γραμματέα της ΝΔ , κυρίας Γκρατσιέλα Γκρόλλο, αναφέρεται στη λίστα Λαγκάρντ ως μελλοντικός δικαιούχος σε περίπτωση θανάτου και της μητρός της. Τονίζεται δε ότι στο «πόθεν έσχες» που κατατέθηκε από τον Μ. Κεφαλογιάννη στη βουλή το 2011 υπάρχει αυτή η καταγραφή.

Διαβάστε τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα για τη Λίστα Λαγκάρντ και ποια η επλοκή της Αμαλίας Μουτούση στη λίστα Λαγκάρντ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.