Ποιο μαγικό χάρισμα σας δόθηκε ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας

Πώς η ημερομηνία γέννησης δείχνει το μοναδικό χάρισμά σας;

Από την άποψη της αριθμολογίας, η ημερομηνία γέννησής σας δεν είναι τυχαία και εκτός από την τύχη, μπορεί να σας αποκαλύψει μαγικά χαρίσματα που δεν υποψιάζεστε καν ότι μπορεί να κατέχετε.

Για να μάθετε το μυστικό σας χάρισμα, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής σας, το μήνα και το έτος γέννησης, μέχρι να έχεις ένα μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί στις 12/3/1978, το μονοψήφιο άθροισμα θα είναι 4.
(1+2+3+1+9+7+8=6+25=31=4)

Στη συνέχεια μπορείτε να δειτε παρακάτω, την σημασία του μονοψήφιου αριθμού σας, που προέκυψε από το αποτέλεσμα:

1 – Έχετε μια ισχυρή θέληση και είστε ειδήμονας στο να ελέγχετε τους ανθρώπους γύρω σας. Το κρυμμένο ταλέντο σας είναι να πείθετε και να υπνωτίζετε τους άλλους. Δηλαδή να μπορείτε να κυριαρχείτε στο μυαλό του κάθε ατόμου και να καθοδηγείτε ομάδες ανθρώπων.

2 – Είστε πολύ ευαίσθητος/η και συμπονετικός/η. Το δώρο σας βρίσκεται στα χέρια σας. Θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για να ανακουφίσετε τον πόνο των άλλων, αλλά και να αποκαταστήσετε γρήγορα την ενέργειά σας, ερχόμενος/η σε επαφή με τη φύση.

3 – Είστε ένα «όργανο» της μοίρας. Γεννηθήκατε κάτω από ένα τυχερό αριθμό και η επιτυχία θα σας ακολουθεί σε όλη τη ζωή σου. Ο παλιός κανόνας «Να προσέχεις τι εύχεσαι» ισχύει για εσάς, δεδομένου ότι το δώρο σας είναι ότι οι σκέψεις και οι επιθυμίες σας, μπορούν να γίνουν γρήγορα πραγματικότητα.

4 – Είστε πολύ μετρημένος/η και λογικός/η. Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να θέσει μια κατάρα ή να σας επηρεάσει αρνητικά με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί έχετε μια πολύ ισχυρή ενεργειακή ασπίδα που σας προστατεύει.

Διαβάστε τι σημαίνει η ημερομηνία γέννησής σας και πώς η ημερομηνία γέννησης συνδέεται με την ψυχική διάθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.