Έξαλλος ο Λάμπης Λιβιεράτος με την εμφάνιση της Εύης Αδάμ στο Erotic Art: πώς την ξεφτίλισε [φωτο]

Ποια η αντίδραση του Λάμπη Λιβιεράτου με την προκλητική εμφάνιση της Εύης Αδάμ στο Erotic Art;

Το Erotic Art Festival, η γιορτή του έρωτα, του αισθησιασμού και της βιομηχανίας των ερωτικών βοηθημάτων, που πραγματοποιήθηκε στο Φάληρο, δημιούργησε προβλήματα… οικογενειακά! Την εκδήλωση παρουσίασαν η Εύη Αδάμ και η Τζέην Σαμπανίκου, γεγονός που προκάλεσε σχόλια για το πρώην μοντέλο και πονοκέφαλο στον πρώην σύζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έγινε, όπως φαίνεται από τα γραφόμενά του στο προφίλ του στο Facebook, αποδέκτης ερωτήσεων διαδικτυακών του φίλων σχετικά με το αν είναι σύμφωνος που η πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Εύη Αδάμ έπραξε σωστά που συμμετείχε σε αυτή την εκδήλωση.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση σχετικά με το θέμα, εκφράζοντας εμμέσως πλην σαφώς τη θέση του για την Εύη Αδάμ:

«Επειδη αρκετοι με ρωτατε στο inbox ποια η γνώμη μου για το Erotic show 2014 οπου παρουσιασε η πρωην συζυγος μου και μητερα των δύο παιδιων μου, εχω να πω και δημόσια το εξης: Το σεξ και ο ερωτας ειναι ενα απο τα πιο ομορφα πραγματα που εδωσε η φυση στον ανθρωπο για να απολαμβανει και να νιωθει στη ζωή του! Υπαρχει ελευθερία εκφρασης και λογου γυρω απ αυτό( στις μερες μας τουλάχιστον) και ολοι οι ανθρωποι θαπρεπε ναμαστε απελευθερωμένοι γυρω απ αυτό το θεμα! Απο αυτό ομως που αναφερω παραπανω μεχρι το σημείο να κανουμε μια εκθεση δηθεν εικαστική εξυμνώντας τον ερωτα και τις προεκτασεις του και να καταληγουμε σε κατι χυδαιο και παρακμιακό οπως αυτό που, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη και χωρις κανένα συντηρητισμό λέω , πιστευω οτι εγινε αυτες τις εορταστικές μερες στην Αθηνα υπαρχει πολυ μεγαλη αποσταση!Το τι κανει ο καθενας στην προσωπική του ζωη και το τι πιστευει γυρω απο το θεμα σεξ και ερωτας ειναι κατι που σιγουρα δεν αφορα κανεναν οταν ομως το “εκθετεις” και δημοσια θα πρεπει νασαι αρκετα προσεκτικός ωστε να μη θιγεις και να μην προσβαλεις και καποιους συνανθρωπους σου ή ανήλικα παιδιά που ενδεχομένως δε σου φταινε σε κατι και που και καποιοι μπορει να εχουν και αντιθετη αποψη, που θάπρεπε να ειναι σεβαστή στο πλαισιο μιας υγιούς δημοκρατίας! Ο καθένας λοιπόν μπορει και επιβάλλεται να εχει την αποψή του πάνω σ αυτό το θέμα και να βγαλει τα συμπεράσματά του χωρις να χρειαστεί να θίξει ή να προσβάλει κάποιον άνθρωπο όποιος κι αν ειναι αυτός! Αυτή ειναι η καθαρά προσωπική μου άποψη που ειμαι υπέρμαχος του ” Παν μέτρον άριστον”! Να ‘στε ολοι καλά, να ‘χετε καλα Χριστούγεννα».

Δείτε τη φωτογραφία:
λαμπης λιβιερατος ευη αδαμ

Διαβάστε γιατί έπαθε καταθλιψη ο Λάμπης Λιβιεράτος και τι δήλωσε η Εύη Αδάμ για το διαζύγιο με Λάμπη Λιβιεράτο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.