Η Μαριάννα Λάτση πίσω από τις γυναίκες της Βαρβακείου; Ποια τα άλλα ονόματα

Ποια τα σενάρια, που θέλουν τη Μαριάννα Λάτση να κρύβεται πίσω από το… θαύμα των Χριστουγέννων με τις γυναίκες της Βαρβακείου;

Τρία λαμπερά ονόματα μεταξύ των οποίων και της Μαριάννας Λάτση, φαίνεται πως συγκαταλέγονται στη λίστα με τις μυστηριώδεις γυναίκες της Βαρβακείου!

Το εν λόγω γεγονός, αποτέλεσε το Πάσχα το θέμα των ημερών, με τις άγνωστες πλούσιες γυναίκες, που ξαναχτύπησαν στην Βαρβάκειο Αγορά, κάτι που είχαν ξανακάνει τα Χριστούγεννα, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη στον αγώνα τους να ταίσουν άπορες οικογένειες.

Για το ποιες ήταν αυτές οι γυναίκες έγινε μεγάλος ντόρος. Πολλά γράφτηκαν (εκ των οποίων πολλές υπερβολές του τύπου ότι έφτασαν στην αγορά κρεάτων με λιμουζίνες και LouisVitton) και πολλοί διέδωσαν ότι πρόκειται για «απάτη» θέμα!

Οι ψίθυροι όμως στα πηγαδάκια της Αθηναικής ελίτ συνεχίζονται και αν και οι γνωστές πλούσιες “γυναίκες της Βαρβακείου” επιθυμούσαν να κρατηθεί η ανωνυμία τους, κάποιοι διαδίδουν τα ονόματά τους, υποστηρίζοντας ότι αυτές είναι οι φύλακες-άγγελοι των φτωχών.

Στο άκουσμα των ονομάτων τους, πολλοί δεν μένουν άφωνοι, γνωρίζοντας τον αγώνα που κάνουν χρόνια αυτές οι γυναίκες, με φιλανθρωπίες και πράξεις αγάπης προς τους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη. Δεν επαναπαύτηκαν στην δική τους πολυτελή ζωή.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαδίδονται εκ νέου, στην λίστα με τις γυναίκες της Βαρβάκειου, συγκαταλέγονται η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Λίλα Καραμάνου και η Μαριάννα Λάτση!

Διαβάστε ποιο το μυστήριο με τις γυναίκες της Βαρβακείου και πώς ξαναχτύπησαν οι γυναίκες της Βαρβακείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.