Αγνώριστη η Μενεγάκη: πώς κυκλοφορεί στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης [φωτο]

Δείτε πώς κυκλοφορεί η Ελένη Μενεγάκη μακριά από τους προβολείς της τηλεόρασης με την καλά σχηματισμένη κοιλιά της εγκυμοσύνης της.

Η εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω της λαμπερής της παρουσίας, αλλά και γιατί μια εγκυμοσύνη σε ηλικία 45 ετών επιφυλλάσει πολλούς κινδύνους.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη δεν φαίνεται να πτοείται όμως, καθώς κυκλοφορεί κανονικά για ψώνια στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Με σχηματισμένη πια για τα καλά την κοιλίτσα της, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Κηφισιά.

Η κοιλιά της Ελένης Μενεγάκη, που φουσκώνει ολοένα και περισσότερο, τραβούσε τα βλέμματα των περαστικών που παρατηρούσαν τη λαμπερή παρουσιάστρια να είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Για περισσότερες από τρεις ώρες, η Ελένη Μενεγάκη έκανε βόλτες στα εμπορικά διαλέγοντας τα δώρα για την οικογένειά της αλλά και τα κοντινμά της πρόσωπα, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο.

Εντύπωση προκάλεσε η φούστα της εγκύου Ελένης Μενεγάκη που έφτανε κάτω από το γόνατο και τα αθλητικά της παπούτσια.

Δείτε αρετουσάριστες φωτογραφίες με την Ελένη Μενεγάκη έγκυο:

Ελένη Μενεγάκη έγκυοςΕλένη Μενεγάκη έγκυος 2Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό οτι κυκλοφορεί στους δρόμους των Μελισσίων και της Κηφισιάς πολύ συχνά, ντυμένη απλά, κάνοντας τις δουλειές και τα ψώνια του σπιτιού. Τώρα μάλιστα, που οι οικονομικές διαμάχες με τον Γιάννη Λάτσιο εντείνονται, φαίνεται οτι δεν υπάρχει πια χώρος για συνοδείες και πολυτελή αυτοκίνητα.

Διαβάστε πόσα χρήματα παίρνει ο Λάτσιος από τη Μενεγάκη, ποια η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη από τον Παντζόπουλο και ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος για το πολυσυζητημένο διαζύγιο Λάτσιου-Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.