Ελένη Μενεγάκη: το αντίο στην Σπυροπούλου γεμάτο σπόντες και δηλητήριο

Τι φαίνεται να είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Μενεγάκη; Διαβάστε τις ίντριγκες πίσω από την είδηση για την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Στο μάτι του τηλεοπτικού κυκλώνα βρίσκεται εδώ και περίπου τρεις μέρες ο Alpha για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία απ ΄ότι όλα δείχνουν βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Κάντζας.

Στο άκουσμα της είδησης αυτής, πολλές ήταν οι αντιδράσεις σε όλο το τηλεοπτικό χώρο και σε όλα τα Media, μιας και ο ντόρος που προκλήθηκε ήταν τεράστιος. Ετσι, και η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να πήρε κάποια θέση σε όλα αυτά που ακούγονταν, λέγονταν και γράφονταν όλη την ημέρα και αφορούσαν στο κανάλι της.

Η Ελένη Μενεγάκη που δεν λέει τίποτα τυχαία στον αέρα, η Ελένη Μενεγάκη που δεν κάνει τίποτα τυχαία στον αέρα και που με απίστευτη τηλεοπτική μαεστρία ξέρει πάντα να τοποθετείται είτε άμεσα είτε έμμεσα για ότι συμβαίνει φρόντισε κι αυτή χθες με την σειρά της να στείλει τα δικά της μηνύματα και όποιος τα ‘ πιασε, τα ΄πιασε!

Αίφνης εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της ένας τεράστιος, κόκκινος, εντελώς βασιλικός θρόνος! Πιο βασιλικός πεθαίνεις… Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, κατευθύνθηκε στο θρόνο και άρχισε να λέει πολλά, πάαααρα πολλά, αν κάτσει κανείς και σκεφτεί με προσοχή το τι ακριβώς έλεγε η ωραία Ελένη!

“Ρε παιδιά, σε αυτό το θρόνο θα κάτσει ποτέ έτσι όπως πρέπει μία κυρία; Τι να κάτσω εγώ;”, ξεκίνησε να λέει με τον γνωστό, αφοπλιστικό και πανέξυπνο τρόπο της η Ελένη Μενεγάκη για να σπεύσει να συμπληρώσει και να με εντυπωσιάσει εντελώς:

“Εντάξει παιδιά, να κάτσω εγώ, το θέμα ,όμως, δεν είναι να κάτσω εγώ, αλλά το να βάλουμε καμία άλλη κυρία να κάτσει εδώ. Αααχ, μία που τον φέραμε και μία που θα τον ξανά μαζέψουμε. Τι να κάνουμε; Ηταν ταμένος αυτός ο θρόνος, αλλά ας όψεται”!!!!

Οχι, πες μου σε μία μέρα που όλο το κανάλι καίγεται, σε μία μέρα που η “πριγκίπισσά” του, το πουλέν του, χάνει τα αξιώματά του και γενικότερα χάνει τ ΄ αυγά και τα πασχάλια, πόσο συμπτωματική ή πόσο αφελής μπορεί να είναι όλη αυτή η αναφορά; Πως μπορεί οι παραπάνω δηλώσεις να μην σημαίνουν τίποτα;

Διαβάστε τι αποκάλυψε στη συνέντευξή της η Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό Γυναίκα και πώς ήταν στην εφηβεία η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.