Ποιον γνωστό δημοσιογράφο διέγραψε η ΕΣΗΕΑ [φωτο]

Γνωστό δημοσιογράφο διέγραψε προσωρινά η ΕΣΗΕΑ και συγκεκριμένα για 7 μήνες. Ο λόγος; Ένα γιαούρτι.

Και όχι ούτε τους το πέταξε κατάμουτρα μαζί με το κεσεδάκι, ούτε το έφαγε και τον πείραξε με αποτέλεσμα να γίνει ενοχλητικός για τους συναδέλφους του. Πρόκειται για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ο οποίος όπως είναι γνωστό συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια του προϊόντος «Activia» της εταιρείας Danone. Οι ψήφοι 3-2 εναντίον του, με την μειοψηφία μάλιστα να προτείνει την επίπληξη του δημοσιογράφου με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας.

μιχάλης-κεφαλογιάννης-διαγραφή-εσηεαΣτην απολογία του στο Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, είπε:

«Αν γνώριζα την έκταση που θα ελάμβανε όλη αυτή η ιστορία, δεν θα είχα κάνει αυτήν την καμπάνια ενημέρωσης κι εξηγώ ότι επειδή είχα λάβει υπόψη μου τον Κώδικα Δεοντολογίας που ανέφερε πολύ συγκεκριμένα πράγματα που αφορούσαν στην εικόνα μου και στην φωνή μου, ζήτησα επισταμένως να μην αναφέρομαι σε κάποιο εμπορικό προϊόν, ούτε να φαίνομαι στην ίδια εικόνα με αυτό, κάτι που έγινε αποδεκτό».

Συμπληρώνοντας, μεταξύ άλλων:

«Σας γράφω αυτό το υπόμνημα σε μία δύσκολη στιγμή, καθώς η εκπομπή μου στο «Mega» δεν έχει ανανεωθεί για την περίοδο 2014-2015, με αποτέλεσμα εγώ και άλλοι 4 συνεργάτες μου δημοσιογράφοι να χάνουμε την κύρια πηγή εισοδήματός μας. Τελικά αυτό είναι το ζητούμενο, να μείνουμε όλοι άνεργοι για να μην είμαστε πειθαρχικά ελεγκτέοι;»

Διαβάστε ποιο το ξέσπασμα του Θεοδωρόπουλου κατά Λαζόπουλου-Σπυροπούλου και ποια τα νέα “γαλλικά” της Σπυροπούλου στον Alpha.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.