Και άλλοι νεκροί στο Norman Atlantic: πόσα πτώματα φέρεται να βρέθηκαν στο γκαράζ

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από το φλεγόμενο Norman Atlantic;

Δραματικές είναι οι εξελίξεις για το θαλάσσιο θρίλερ στην Αδριατική και το φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic, καθώς μετά τον Γιώργο Δούλη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, πληροφορίες της ιταλικής τηλεόρασης θέλουν τον αριθμό να αυξάνεται.

Σύμφωνα με την ιταλική RAI υπάρχουν άλλοι 4 νεκροί επιβάτες στο γκαράζ του Norman Atlantic. Η είδηση, η οποία ακόμη δεν επιβεβαιώνεται από τα ελληνικά ΜΜΕ στηρίζεται σε μαρτυρία Τούρκου επιβάτη, ο οποίος αναφέρει με βεβαιότητα πως έχει δει τέσσερις ανθρώπους νεκρούς στο γκαράζ, κάνοντας λόγο για δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Ο ίδιος επιβάτης του Norman Atlantic, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους όταν αποβιβάστηκε στο Μπάρι μετά την διάσωσή του, αναφέρει πως αρκετοί άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα.

Το πολεμικό ναυτικό δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη αναφορά που να επιβεβαιώνει τους νεκρούς των όσων μεταδίδει το rainews.it

Σημειώνεται, πως στην επιχείρηση συμμετέχουν τέσσερα ελικόπτερα Super Puma, ενώ οι ιταλικές αρχές μετέφεραν υγειονομικό προσωπικό επι του πλοίου Norman Atlantic για παροχή πρώτων βοηθειών στους επιβάτες.

Διαβάστε ποια γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στο Norman Atlantic και πώς πέθανε ο Γιώργος Δούλης στο Norman Atlantic.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.