Συγκλονιστικό: Έγκυος παρουσιάστρια πέθανε από καρκίνο για να σώσει το μωρό της

Ποια έγκυος παρουσιάστρια πέθανε από καρκίνο για να σώσει το μωρό της; Διαβάστε όλη την ιστορία.

Η επιλογή της 26χρονης εγκύου παρουσιάστριας Qiu Yuanyuan από την Κίνα, που ενώ έπασχε από καρκίνο αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για να σώσει το μωρό που κυοφορούσε, είναι μια από αυτές τις ιστορίες που όταν τις διαβάζει κάποιος συγκλονίζεται και νιώθει αμέσως το στομάχι του να δένεται κόμπος.

Ο σύζυγός της παρουσιάστριας, Zhang Qixuan, δήλωσε στην εφημερίδα «Zhengzhou Evening»: «Μετά τον γάμο μας, η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να γίνει μητέρα. Επέλεξε να σώσει το παιδί μας. Γνώριζε ότι στη ζωή δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια. Και έλεγε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε για την απόφασή της αυτή».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η παρουσιάστρια, τον περασμένο Μάρτιο έμεινε έγκυος. Η χαρά της όμως έγινε αμέσως θλίψη και αφόρητος πόνος, όταν έμαθε από τα αποτελέσματα των εξετάσεών της πως έχει καρκίνο και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Με όση δύναμη της είχε απομείνει όμως, απέκλεισε ρητά τις συμβουλές των γιατρών για χημειοθεραπείες, γιατί δεν ήθελε με κανένα τρόπο να έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού της.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, γέννησε με καισαρική ένα αγοράκι 1,5 κιλό. Κατόπιν χειρουργήθηκε για την αφαίρεση του καρκίνου, όμως ήταν πια αργά.

Έτσι οι γιατροί της συνέστησαν να γυρίσει στο σπίτι της, για να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο της έμεινε με το αγοράκι και το σύζυγό της.

«Πέθανε. Το μόνο που μπορώ τώρα να κάνω είναι να φροντίσω το παιδί μας και την οικογένειά της. Ελπίζω όλοι να προσευχηθούν σιωπηρά για εκείνη και το παιδί μας και να χαμογελούν στη ζωή, όπως έκανε η ίδια», πρόσθεσε στη συνέντευξή του ο σύζυγός της παρουσιάστριας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κηδεία της παρουσιάστριας που πέθανε από καρκίνο για να σώσει το μωρό της:

Διαβάστε ποια η δίαιτα της Μαρίας Μπακοδήμου και ποια γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε άνδρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.