Πάτρα: σύζυγος γνωστού καθηγητή Πανεπιστημίου ζητιανεύει για λίγο φαγητό

Ποια η συγκινητική ιστορία συζύγου γνωστού καθηγητή Πανεπιστημίου της Πάτρας, που ζητιανεύει στους δρόμους της πόλης;

Συγκινεί η ιστορία μιας γυναίκας που ζει στην Πάτρα και έχοντας ένα ηχηρό όνομα στην τοπική κοινωνία της Πάτρας έχει φτάσει στο σημείο να ζητιανεύει και να ψάχνει για φαγώσιμα στα σκουπίδια.

Ο λόγος για μία 78χρονη γυναίκα, σύζυγος γνωστού καθηγητή Πανεπιστημίου της Πάτρας, από τα σημαντικότερα ονόματα στον ακαδημαϊκό χώρο που όμως, έφυγε από την ζωή.

Ο ίδιος δεν έκανε περιουσία, καθώς ήταν από τους ανθρώπους που του άρεσε να προσφέρει στους άλλους και σε αυτούς που είχαν ανάγκη. Έτσι, άφησε στη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά ένα σπίτι, ένα κατάστημα και ένα χρηματικό ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό, όμως και αυτά με την οικονομική κρίση που ήρθε εξαφανίστηκαν.

Έμεινε μόνο το σπίτι, εκεί κοντά στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, καθώς το μαγαζί, τα δύο παιδιά της αναγκάστηκαν να το πουλήσουν για να φύγουν για το εξωτερικό. Η γυναίκα έμεινε μόνη της και πλέον ζει επαιτώντας και ζητιανεύοντας για λίγο φαγητό, τριγυρνώντας από εστιατόριο, σε ταβέρνα και από ταβέρνα σε ταχυφαγείο. Στην περιοχή μάλιστα της Αγίας Σοφίας και της Πλατείας Πυροσβεστείου η φιγούρα της είναι αρκετή γνωστή στους επαγγελματίες.

Διαβάστε ποια η απίστευτη ιστορία μητέρας-γιου στην Πάτρα και πώς βρέθηκε 20χρονη από την Πάτρα που αγνοούταν για 7 μήνες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.