Παύλος Χαϊκάλης: “έδωσα 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο”. Νέες αποκαλύψεις

Ποιες είναι οι νέες αποκαλύψεις που αφορούν τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο;

Νέες αποκαλύψεις που δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά αλλά και πιο χαμηλούς τόνους για τον πρωθυπουργό, από τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας το πρωί στον Σκάι είπε ότι είχε οικονομικές συναλλαγές με τον Γιώργο Αποστολόπουλο τους μήνες που προηγήθηκαν από τις επίμαχες συνομιλίες για τις οποίες ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κατήγγειλε απόπειρα χρηματισμού, στην υπόθεση που έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είχε δώσει 5.000 ευρώ στον φερόμενο ως μεσάζοντα το Σεπτέμβριο του 2013.

Οπως είπε ο ίδιος ο βουλευτήςΠαύλος Χαϊκάλης , μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αυτό έγινε γιατί ο κ. Αποστολόπουλος τον πλησίασε και τον ρώτησε αν είχε χρήματα για να παίξει στο χρηματιστήριο στο εξωτερικό, με προοπτική κέρδους 10%.

«Του απάντησα ότι είμαι χάλια οικονομικά και μπορώ να δώσω μόνο 5.000 ευρώ, όπως και έκανα. Τον πρώτο και τον δεύτερο μήνα μου έφερε από 500 ευρώ, ως τόκους και όταν τον ρώτησα για το κεφάλαιο, μου είπε ότι μπορώ να το πάρω όποτε θέλω», ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και συνέχισε. «Στη συνέχεια όμως υπήρξε μία περίεργη καθυστέρηση. Τον περασμένο Ιούλιο του έστειλα μηνύματα ότι χρειάζομαι χρήματα, γιατί έληγε η ρύθμιση που είχα κάνει. Μου είπε ότι θα φροντίσει αυτός την ανανέωση. Στη συνέχεια τον πήρα τηλέφωνο και του ανέφερε ότι με πίεζαν από την τράπεζα να δώσω χρήματα. Τότε μου κατέθεσε 800 ευρώ, μετά από πίεση, ως μέρος του κεφαλαίου γιατί του είπα ότι έχω ανάγκη τα χρήματα και δεν θέλω τους τόκους. Από τα μηνύματα φαίνεται ότι εγώ του έχω δώσει τα χρήματα και περιμένω το κεφάλαιό μου».

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε και στη μήνυση που θα κάνει εις βάρος του ο πρωθυπουργός, καλώντας τον να ψάξουν μαζί το ποιος κρύβεται πίσω από αυτό, ενώ ανέφερε ότι ποτέ δεν είπε ότι εμπλέκεται ο πρωθυπουργός, εκείνος το έκανε.

«Δεν κατηγορώ τον Σαμαρά. Δεν κατηγορώ κανέναν. Είπα ανέφερε το όνομα ενός τραπεζίτη και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό με σχέση με τον πρωθυπουργό», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να βάλουν κοινό δικηγόρο και «να πάμε να κάνουμε μήνυση σε αυτόν τον άνθρωπο», ενώ κλείνοντας επανέλαβε ότι δεν κατηγορεί τον πρωθυπουργό ή την κυβέρνηση για την υπόθεση.

Διαβάστε ποιος είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και τι αποκάλυψε για τα 3 εκ. ευρώ ο Παύλος Χαϊκάλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.