Παύλος Χαϊκάλης: “Μου πρότειναν 3 εκατ ευρώ, τη ρύθμιση του δανείου μου και συμβόλαιο”

Τι αποκάλυψε ο Παύλος Χαϊκάλης για την δωροδοκία σε αυτόν για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας; Πώς τα έβγαλε στη φόρα ο Λάκης Λαζόπουλος;

Λάκης Λαζόπουλος και Παύλος Χαϊκάλης βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό σχετικά με την βόμβα Λαζόπουλου για δωροδοκία του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαικάλη και την επιβεβαίωση του γεγονότος από τον ίδιο τον ενεργεία βουλευτή.

Ο Λάκης λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη, είπε ότι έχει δει προσπάθεια δωροδοκίας εν ενεργεία βουλευτή, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, υπάρχουν στοιχεία, τα οποία έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα και θα βγουν στο φως της δημοσιότητας κάποια στιγμή.

Την παρέμβασή του αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει στη συνέχεια ο ίδιος ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή:

«Με προσέγγυσε άνθρωπος όχι γνωστός στο ευρύ κοινό αλλά γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο. Μου προσέφερε στην αρχή 700.000 ευρώ ως προκαταβολή, τη ρύθμιση του δανείου μου στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστική εταιρία. Όλο το ποσό ήταν από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί. Όλα τα στοιχεία είναι στον εισαγγελέα».

Διαβάστε γιατί οι πρόωρες εκλογές θα οδηγήσουν σε έξοδο από το ευρώ και τι αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος για δωροδοκίες και εκβιασμούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.