Καταπέλτης ο Παύλος Χαϊκάλης: “Τα sms με την “γκόμενα” υπάρχουν και θα…”

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις του Παύλου Χαϊκάλη;

Απαντήσεις στον ισχυρισμό Αποστολόπουλου ότι ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν εκείνος που τον πλησίασε και πως προσπάθησε να τον παγιδεύσει για να αποδείξει στον κ. Καμμένο ότι είναι ανέντιμος, έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Μιλώντας το πρωί στον Real Fm 97,8 o Παύλος Χαικάλης είπε: «Εφόσον ο κ. Αποστολόπουλος έχει το υλικό, γίνεται και η πρώτη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τι περιμένει και δεν πάει στον Πρόεδρο τον κ. Καμμένο και να πει ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος; Εγώ αντιθέτως, πηγαίνω αμέσως στον Πρόεδρο και τον ενημέρωσα».

Ο Παύλος Χαϊκάλης επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν και συνθηματικά sms τα οποία είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους στην πρώτη συνάντηση ώστε να κλείσουν το επόμενο ραντεβού.

Για το sms που υπάρχει στο τηλέφωνο του κ. Αποστολόπουλου από τον Παύλο Χαϊκάλη και αφορούσε στον αρχικό ισχυρισμό του, ότι την Παρασκευή που ήταν να γίνει το επίμαχο ραντεβού, επρόκειτο να γίνει ένα καθαρά επαγγελματικό ραντεβού με μία κυρία, ο κ. Χαϊκαλης, το επιβεβαίωσε και είπε: «Τα sms που έχουμε ανταλλάξει εκείνη την ημέρα υπάρχουν όλα και θα δοθούν στον εισαγγελέα. Μιλάγαμε με διακριτικά και γράφω μέσα στο μήνυμα εγώ. -Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε να τη δω, ελπίζω να μην είναι άσχημη και του λέω, να φέρεις και κανένα καλό δωράκι να την εντυπωσιάσεις. Το δωράκι είναι τα λεφτά και υποτίθεται ότι μιλάγαμε για μια γκόμενα. Αναφέρεται και στη συζήτηση που υπάρχει το βίντεο».

Για την ιστορία με τα χρήματα που έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον Αποστολόπουλο τόνισε: «Δεν υπάρχουν συναλλαγές, υπάρχει μια ιστορία με ένα πεντοχίλιαρο, το οποίο είχε δοθεί, θα μπορούσα να πω ότι του το είχα δώσει εγώ σαν δάνειο αλλά εγώ ανέφερα την ουσία των πραγμάτων, ότι μου είπε «δώσε μου ένα 5χίλιαρο γιατί υπάρχει ένα πρότζεκτ από την Ντόιτσε μπάνκ, να παίξω και θα πάρεις ένα 10%. Προφανώς το είχε κάνει και σε άλλους. Γιατί ακούω κάτι γελοιότητες ότι ο Χαικάλης παίζει χρηματιστήριο και άλλες βλακείες. Θα μπορούσα να πω ότι του το είχα δώσει σαν δάνειο αλλά θέλω να λέω την ουσία των πραγμάτων. Από αυτό το πεντοχίλιαρο, πήρα 500 ευρώ τον πρώτο μήνα, 500 το δεύτερο και μετά εξαφανίστηκε. Του είπα άσε τους τόκους τώρα και φέρε μου το 5χίλιαρο γιατί το έχω ανάγκη. Αυτή είναι η όλη ιστορία».

«Γιατί δεν πήγε στον Καμμένο ή γιατί δεν προσημείωσε χρήματα να με πιάσει επ’ αυτοφώρω; Εγώ εκεί επιμένω», είπε επίσης ο Παύλος Χαικάλης, ζητώντας «να μην πετάμε την μπάλα στην εξέδρα».

Επίσης, τόσο στον Real, όσο και στο Mega, ο Παύλος Χαϊκάλης ζήτησε να δοθεί όλο το υλικό στη δημοσιότητα, λέγοντας: «Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου κάνει μήνυση. Απαιτώ από τους εισαγγελείς να δώσουν στη δημοσιότητα όλο το υλικό με τα video και τους διαλόγους, για να φανεί ποια είναι η αλήθεια».

Διαβάστε γιατί ο εισαγγελέας διαψεύδει τον Παύλο Χαϊκάλη και ποια η καταγγελία Αποστολόπουλου για Παύλο Χαϊκάλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.