Παύλος Χαϊκάλης: γιατί τον διαψεύδει ο εισαγγελέας για την δωροδοκία. Παρασκήνιο

Τι διαξεύδουν κατηγορηματικά οι εισαγγελικές αρχές; Ποια ήταν η υπόδειξη που έκαναν στον Παύλο Χαϊκάλη για την απόπειρα δωροδοκίας;

Αρμόδιες εισαγγελικές πηγές διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπήρξε υπόδειξη να μην κατονομαστεί ο Γιώργος Αποστολόπουλος από τον Παύλο Χαϊκάλη από την πρώτη στιγμή που έκανε την καταγγελία του περί απόπειρας δωροδοκίας και έλεγαν χαρακτηριστικά ότι το όνομα ζητήθηκε, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν ότι θα ειπωθεί όταν έρθει η ώρα.

Επισήμαναν δε ότι και στην πρώτη του κατάθεση ο Παύλος Χαϊκάλης στην αστυνομία, αν και ρωτήθηκε, δεν κατονόμασε το πρόσωπο που κατά την καταγγελία του επιχείρησε να τον δωροδοκήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έγινε μια συζήτηση για τη νομιμότητα ή μη του υλικού που κατέθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης ωστόσο επισημαίνουν ότι ουδέποτε ειπώθηκε πως το υλικό είναι νόμιμο.

Ως προς το αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν οτι δεν κρίνεται αναγκαίο να ικανοποιηθεί καθώς το αν ειδοποιήθηκε ή όχι ο Αποστολόπουλος δεν είναι αντικείμενο της παρούσας έρευνας. Αυτό που διερευνάται είναι να διαπιστωθεί αν υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας σημειώνεται.

Όσον αφορά στην έρευνα κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αυτή ολοκληρώθηκε με τις καταθέσεις των Πάνου Καμμένου και Παύλου Χαϊκάλη και αναμένεται πολύ σύντομα η πρισματική αναφορά του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου.

Διαβάστε ποιος είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και τι αποκάλυψε για τα 3 εκ. ευρώ ο Παύλος Χαϊκάλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.