Αιγόκερως 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Αιγόκερω το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τον Αιγόκερω.

Γενικές προβλέψεις Αιγόκερως 2015:

Το 2015, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια χρονιά αναπροσαρμογών σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα στον εργασιακό και τον οικονομικό. Δες ρεαλιστικά τη ζωή και μην κάμπτεσαι ψυχολογικά.

Με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να κινείται στον Τοξότη (εκτός του τριμήνου του καλοκαιριού που θα επιστρέψει στον Σκορπιό) και τον Ουρανό και Πλούτωνα να επιμένουν για αλλαγές, η χρονιά ίσως να έχει μικροπροβλήματα, γιατί θα πρέπει να προσαρμοστείς σε ξαφνικές καταστάσεις ή να στραφείς σε μια νέα κατεύθυνση. Οι πραγματικές αλλαγές όμως, γίνονται περισσότερο μέσα σου, παρά στη ζωή σου και αυτό θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από μη ικανοποιητικές καταστάσεις και να αφήσεις τα ταλέντα σου να αναπτυχθούν.

Με τον Δία στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα έχεις πλήθος καταπληκτικές ιδέες, αλλά θα πρέπει να τις αξιολογείς με αυστηρότητα και να ασχολείσαι μόνο με όσες είναι πρακτικά εφαρμόσιμες. Αυτό το διάστημα θα φτάσεις σε μια δημιουργική ωριμότητα και θα αναπτύξεις τα ταλέντα σου στις καλές τέχνες, αλλά και στην τέχνη της ζωής, ενώ θα αποβάλεις κάποιο χαρακτηριστικό της ταυτότητάς σου, που δεν είναι πια προς όφελός σου. Η πιθανή επιτυχία θα σου χαρίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς και την ικανότητα να δίνεις χαρά στον εαυτό σου και στους γύρω σου.

Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν ευχάριστα και ικανοποιητικά, αν και απο το φθινόπωρο και μετά δεν θα λείψουν κάποιες δυσκολίες. Ωστόσο, η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι στο απρόβλεπτο, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Από το φθινόπωρο και μετά, με τη νέα θέση του Δία στην Παρθένο, θα μπορέσεις να διατηρήσεις τα ιδανικά σου και να είσαι καινοτόμος και δημιουργικός στο αντικείμενο της εργασίας σου. Αν κάνεις κάτι το οποίο πιστεύεις, θα φτάσεις στη κορυφή. Αν όμως είσαι δέσμιος της ρουτίνας, θα καταπονηθείς σωματικά και πνευματικά. Κράτησε χρόνο και για τον εαυτό σου.

Οικονομικά, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις την όλη κατάσταση, τόσο μέσα από την πρόοδο της δουλειάς σου, όσο και από το παιχνίδι της τύχης μαζί σου. Απόφυγε να κάνεις λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην αφήνεις εκκρεμότητες, που θα σε επιβαρύνουν στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις Αιγόκερως 2015

Αν είσαι Αιγόκερως, η νέα χρονιά κάνει ποδαρικό με ανεβασμένη την ερωτική σου διάθεση. Ξεχειλίζεις από γοητεία, αισθησιασμό και διάθεση να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου.

Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις τη σχέση σου με τον ερωτικό σου σύντροφο να βελτιώνεται και να σου χαρίζει πολύ όμορφες εμπειρίες. Αν είσαι μόνος σου, τότε ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα σου δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις ένα ειδύλλιο ή για να γοητεύσεις, αφού η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς το ίδιο διάστημα, δημιουργεί γύρω σου μία ονειρική αύρα.

Το φθινόπωρο θα σε βρει λαμπερό και γεμάτο ενέργεια, ενώ θα βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, από τον Σεπτέμβριο και μετά πρέπει να προσέχεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με τον ερωτικό σου σύντροφο και να διεκδικήσεις πιο έντονα το δικαίωμά σου να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικά προβλέψεις Αιγόκερως 2015

Τα άστρα, φίλε Αιγόκερε, το 2015 ετοιμάζουν μοναδικές ευκαιρίες, προωθώντας σημαντικά συζητήσεις, που θα συμβάλουν σημαντικά στην μελλοντική σου επαγγελματική εξέλιξη.

Ωστόσο, στο ξεκίνημα του χρόνου και μέχρι το Μάρτιο καλό θα είναι να μην επιχειρήσεις αλλαγές, αποφεύγοντας έτσι λάθη, που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα με συνεργάτες και τον κοντινό σου περίγυρο. Θα πρέπει να προσέξεις τυχόν εντάσεις που θα ξεσπάσουν με την οικογένειά σου, λόγω κάποιων αντιρρήσεων που θα προκύψουν, όσον αφορά στους στόχους και τα μελλοντικά σου σχέδια.

Το καλοκαίρι, η επιστροφή του ανάδρομου κυβερνήτη σου στον Σκορπιό, διευρύνει τους ορίζοντες σου σε θέματα, πνευματικά και οικονομικά, με μελλοντικές ευκαιρίες. Ωστόσο, το ίδιο διάστημα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας οπωσδήποτε αγορές και πωλήσεις ή ενέργειες, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, σχεδόν για καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πρόσεξε τις κινήσεις σου!

Τους τελευταίες δύο μήνες του έτους, θέματα καριέρας και σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό τομέα αρχίζουν να εξελίσσονται ομαλά, με αρκετές προτεραιότητες που θα πρέπει να συζητήσεις και να δεις. Μίλα με άτομα που εμπιστεύεσαι, έκφρασε άφοβα τη γνώμη σου, δείξε δυναμισμό και κάνε νέα ξεκινήματα. Η τύχη θα σε ανταμείψει με το παραπάνω και τα επόμενα γενέθλια σου θα σε βρουν πιο ισορροπημένο επαγγελματικά από ποτέ!

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!