Δίδυμοι 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Δίδυμο το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τον Δίδυμο.

Γενικές προβλέψεις Δίδυμος 2015:

Αγαπητέ Δίδυμε, το 2015 σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις την καριέρα και ό,τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη κατάχρηση, τόσο της υπομονής όσο και της αντοχής που διαθέτεις. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι κουραστικές στην επίτευξη τους, αλλά θετικές τελικά. Κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν τις εξελίξεις της προσωπικής και κοινωνικής σου ζωής. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν, μαζί με αυτές όμως και οι αποδόσεις σου. Έλεγξε τα φιλόδοξα σχέδιά σου, παράμεινε πρακτικός στους υπολογισμούς σου και στηρίξου περισσότερο στην μακροπρόθεσμη πρόοδο και όχι στα άμεσα κέρδη.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, γίνε πιο ελαστικός στη κρίση σου και δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στην ανθρώπινη δυστυχία, αλλά και στην ανοησία. Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν και είσαι εσύ που ίσως δυσκολέψεις την κατάσταση, από αντίδραση και μόνο. Ωστόσο, έστω και καθυστερημένα, η αποκατάσταση θα έρθει.

Το διάστημα που ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό (από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο) να είσαι πιο μεθοδικός στις υποχρεώσεις που θα αναλάβεις. Μην φορτώνεσαι με υποχρεώσεις περισσότερες από αυτές που μπορείς, μην παρασύρεσαι από τις φήμες που κυριαρχούν και μην αφήνεις την αβεβαιότητα να εμποδίσει την πορεία σου σε ένα νέο δρόμο που θα κληθείς ν’ ακολουθήσεις. Οικονομικά, θα έχεις αρκετές εξυπηρετήσεις και ευκαιρίες ανεφοδιασμού. Ακόμα και σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή, το 2015 σε βοηθά να κάνεις μια σημαντική επένδυση ή να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Από το φθινόπωρο και μετά, η περίοδος είναι κατάλληλη να φτιάξεις ένα καινούργιο σπίτι ή ένα πιο άνετο χώρο, μέσα στον οποίο να διαβιώσεις τα επόμενα χρόνια. Αυτή η διαδικασία δεν έχει τόσο κόστος, όσο κόπο! Το ίδιο διάστημα, μπορεί μεν οι μετακινήσεις σου να είναι περιορισμένες, αλλά η κοινωνική σου ζωή θα αναπτυχθεί.

Το μήνυμα του 2015 είναι να μπεις μέσα σε μια πορεία γενικής ανακατάταξης και να εκτιμήσεις καλύτερα τις δυνατότητες που διαθέτεις. Κυριότεροι τομείς που θα πρέπει να φροντίσεις, είναι τα επαγγελματικά, η σχέση με τον εαυτό σου και η κάλυψη των οικονομικών σου αναγκών.

Στις σχέσεις σου με το περιβάλλον θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή και κατανόηση των ανθρώπων που το απαρτίζουν. Προβλήματα υγείας δεν πρέπει να αγνοηθούν, ενώ οποιαδήποτε καινούργια δραστηριότητα πρέπει να την ξεκινήσεις εφόσον έχεις καλά εφοδιαστεί. Μην παραμελείς την ανάπαυση, την ψυχαγωγία, καταπολέμησε το άγχος και γίνε περισσότερο κοινωνικός.

Αισθηματικές προβλέψεις Δίδυμος 2015

Για σένα που είσαι Δίδυμος, η παρουσία του Δία στον Λέοντα μέχρι τα μέσα Αυγούστου κάνει το κλίμα ιδιαίτερα αισθησιακό και ερωτικό. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη και το κλίμα πολύ ευχάριστο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα χαλαρώσετε και όσοι από εσάς είχατε απομακρυνθεί από το σύντροφό σας θα έχετε την ευκαιρία ν’ απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Το καλοκαίρι θα επιφορτίσει λιγάκι την ατμόσφαιρα και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε φέτος ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν και η αισθηματική σας ζωή τα περασμένα χρόνια πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές, που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Έχετε ανάγκη από έρωτα και συντροφικότητα και φέτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να καλύψετε εξίσου και τα δύο!

Επαγγελματικές προβλέψεις Δίδυμος 2015

Φίλε Δίδυμε, στο ξεκίνημα του 2015, αν και θα έχεις μεγάλη εσωτερική αναταραχή, πολλές θα είναι οι στιγμές που θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές και καινούργιες συμφωνίες στη δουλειά σου, ανάλογα με τον χαρακτήρα, τις ικανότητες και την φαντασία σου. Ωστόσο, σε οικονομικά ζητήματα –τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο– θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.

Τοποθετήσεις χρημάτων ή πωλήσεις, καλό είναι να πραγματοποιηθούν με προσοχή από το καλοκαίρι και μετά. Το τελευταίο διάστημα, με τον Κρόνο να επιστρέφει σε ανάδρομη κίνηση στον Σκορπιό και να παραμένει εκεί μέχρι τα μέσα φθινοπώρου, ενδεχομένως να επιφέρει αναστάτωση στην οικογένεια ή στο στενό σου περιβάλλον, λόγω κάποιων περίσσιων δαπανών και εξόδων, επιβαρύνοντας το κλίμα με εντάσεις και διαπληκτισμούς.

Από το φθινόπωρο και μετά, τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά, με έντονη κοινωνικότητα και επαφές, που θα προωθήσουν τον επαγγελματικό σου τομέα. Η καριέρα σου τώρα θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδίδει σταδιακά μεγαλύτερα οφέλη. Γι’ αυτό μην σταματάς να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να περάσουν οι ευκαιρίες από δίπλα σου, χωρίς να τις αναγνωρίσεις. Είναι κρίμα να τις αφήσεις να φύγουν ανεκμετάλλευτες!

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!