Καρκίνος 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Καρκίνο το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τον Καρκίνο.

Γενικές προβλέψεις Καρκίνος 2015:

Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η εποχή της ανακούφισης από τις ταλαιπωρίες που βίωσες στον επαγγελματικό τομέα και της ανανέωσης των αντιλήψεών σου για την ζωή, τους ανθρώπους, την εποχή, αλλά και τον εαυτό σου, κατά το προηγούμενο χρόνο. Τώρα, θα απελευθερώσεις τη διανοητική, τη συναισθηματική και τη σωματική σου ενεργητικότητα, αξιοποιώντας τις πλέον πιο ουσιαστικά.

Γενικά, το 2015 σε βοηθά να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες, αλλά και να αναπτύξεις καινούργιες συνεργασίες. Αρκεί να εργαστείς με συνέπεια, για να πετύχεις. Θα ανακαλύψεις νέα αποθέματα δύναμης, θα τα χρησιμοποιήσεις δεόντως και μέσα από μια καινούργια τακτική δράσης και συμπεριφοράς, θα υποσκελίσεις όλα τα εναπομείναντα εμπόδια. Θα αυξήσεις το γόητρό σου, μαζί και την υποστήριξη και τον σεβασμό των συνεργατών σου.

Στα αισθηματικά σου, με τον Ποσειδώνα να σε ευνοεί από τους Ιχθείς, η δύναμη της γοητείας σου θα ενισχυθεί, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να ανακαλύψεις ένα μεγάλο έρωτα ή μια αγάπη, που θα ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα σου, ιδιαίτερα το διάστημα που ο Δία θα μετακινηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, από τον Αύγουστο και μετά.

Οι ευθύνες και οι αγώνες δεν θα λείψουν, αλλά παρά τις δυσκολίες, η χρονιά αυτή σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καινούργια όνειρα. Συνειδητοποίησε ότι είναι μια περίοδος κατάλληλη για δημιουργική έκφραση, συναισθηματικές επενδύσεις και για πρωτοβουλίες, οι οποίες θα βελτιώσουν ή θα ανανεώσουν τις συνθήκες της ζωής σου. Ξεκίνα λοιπόν την πορεία σου με επίγνωση της πραγματικότητας και προνοητικότητα για το μέλλον.

Το 2015, θα δώσεις «εξετάσεις» πάνω στις εμπειρίες που απέκτησες τα τελευταία χρόνια. Αν έχεις αποκτήσει τις σωστές βάσεις, μην φοβηθείς! Αν έχουν γίνει λάθη, φρόντισε τώρα να τα διορθώσεις.

Η κοινωνική σου ζωή θα παρουσιάσει καινούργιο ενδιαφέρον, ενώ θα κάνεις σημαντικά άλματα στο επίπεδο του ανταγωνισμού ή της κατάκτησης μιας θέσης, που θέλεις να επιτύχεις εδώ και χρόνια.

Στα οικονομικά δεν θα είσαι πάντα τυχερός και κατά περιόδους εξωτερικά γεγονότα θα σου δημιουργούν πιέσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που ο ανάδρομος Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό. Ταχτοποίησε προβλήματα με περιουσιακά και φρόντισε να έχεις εναλλακτικές λύσεις. Μέσα σε όλα, θα θελήσεις να αλλάξεις τόπο διαμονής ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου.

Το 2015 σε βοηθά να τολμήσεις ό,τι τον προηγούμενο χρόνο δίσταζες να ζήσεις: ένα μεγάλο έρωτα ή να βρεις ένα καινούργιο νόημα ζωής!

Αισθηματικές προβλέψεις Καρκίνος 2015

Αν είσαι Καρκίνος, το πρώτο εξάμηνο του χρόνου δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σου. Απόφυγε εντάσεις και κράτησε χαμηλούς τόνους.

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, δεν πρέπει να αφήνεις τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Τις δύσκολες στιγμές, συζήτησε με το ταίρι σου όλα όσα σου λένε και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους. Λύσε τα μεταξύ σας προβλήματα και μην δίνεις δικαιώματα να σε συζητούν. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα είναι άκρως καλύτερο από το πρώτο, όσον αφορά κοινούς στόχους, αλλά και το κλίμα που θα επικρατήσει μεταξύ σας. Φαίνεται πως τότε τα συναισθήματα θα έχουν καταλαγιάσει και από τις δύο πλευρές και θα μπορέσεις να ζήσεις την κοινή σας ζωή απαλλαγμένος από φοβίες και ανασφάλειες.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Καρκίνων, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός με τις επιλογές που θα κάνεις αυτόν το χρόνο και να μην επενδύσεις από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Μέχρι τα μέσα καλοκαιριού σε περιμένει ένα έντονο διάστημα, που θα βιώσεις πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις, που δεν θα έχουν διάρκεια. Από εκεί και μετά, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα είσαι πλέον σίγουρος γι’ αυτό που ζητάς, ώστε να το κυνηγήσεις αποτελεσματικότερα.

Επαγγελματικές προβλέψεις Καρκίνος 2015

Φίλε Καρκίνε, το 2015, κατά το μεγαλύτερο μέρος του, σε επαγγελματικό επίπεδο θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, εξαιτίας της θέσης του Κρόνου στον Τοξότη που σε περιορίζει αισθητά.

Αυτή τη χρονιά, απόφυγε προστριβές και διαπληκτισμούς, για να μην έχεις αρνητικές εξελίξεις και μείνεις χωρίς δουλειά! Να προσέχεις να μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και να τελειώνεις με τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις καλύτερα με τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί. Θα αγχωθείς και θα πιεστείς για να τα τελειώσεις όλα, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη, τα οποία αργότερα δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Από τις 11 Αυγούστου και μετά, που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο και θα σε ευνοήσει, φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να επεκταθείς στη δουλειά σου και να βελτιώσεις τις συνθήκες, που επικρατούν στο χώρο σου. Η τύχη επιτέλους σου χαμογελά, όμως θα πρέπει να αντιληφθείς τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείς. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλα όσα θέλεις.

Ειδικά, προς το τέλος του χρόνου, κάποιο από τα σχέδιά σου θα πάρει σάρκα και οστά και η ψυχολογία σου θα ανέβει κατακόρυφα, όπως άλλωστε και η όρεξη σου για δουλειά!

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!