Κριός 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Κριό το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τον Κριό.

Γενικές προβλέψεις Κριός 2015:

Αγαπητέ Κριέ, το 2015 έρχεται για εσένα πιο θετικό και προσοδοφόρο, σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Έχει σκοπό να σε βοηθήσει και να σε αποκαταστήσει, μετά από όλα όσα έχεις περάσει. Αυτή την χρονιά βάζεις μια καλύτερη τάξη στη ζωή σου και στους βασικούς τομείς της. Αναθεωρείς τις σχέσεις σου με τον κόσμο, αλλάζεις την τακτική της διαχείρισης των χρημάτων σου, απελευθερώνεσαι από συνήθειες αρκετά βλαβερές και δίνεις μια καλύτερη κατεύθυνση στην ζωή σου την ίδια.

Ήδη ο Δίας κινείται στον Λέοντα απο τον Ιούλιο 2014 και η πορεία του θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο 2015 συνεχίζοντας να σου προσφέρει την εύνοια του. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείς να κόψεις άφοβα τις γέφυρες του παρελθόντος και να αναζητήσεις ένα νέο τρόπο, για να κτίσεις το μέλλον σου. Τη χρονιά αυτή χρειάζεσαι σωστό σχεδιασμό, επιμονή, υπομονή και προνοητικότητα.

Στα συναισθηματικά θα παραμείνεις ευάλωτος και θα πρέπει να αποφεύγεις σε ώρα κρίσης, την δραπέτευση σε πλασματικές πραγματικότητες. Το 2015, καλείσαι να αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατάματα όσο σκληρή και αν είναι. Άλλωστε αυτό σε δίδαξε και το 2014. Στα αισθηματικά ζητήματα, θα έχεις αρκετή εύνοια και τύχη. Μειώνονται τα άγχη και οι ανασφάλειές σου όσον αφορά στο γάμο ή την συντροφικότητα. Οι αλλαγές σε αυτό τον τομέα θα είναι σημαντικές!

Επαγγελματικά, θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι, αλλά απέφυγε να επηρεάζεσαι από τις φήμες ή το γενικότερο φόβο που κυριαρχεί. Είσαι από τη φύση σου ενεργητικός, έτσι δεν μένεις ποτέ σε αδράνεια κι έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Δέξου την πραγματικότητα και απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες, εργοδότες ή πελάτες, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του χρόνου, που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου.

Με τον Δία το ίδιο διάστημα να κινείται στην Παρθένο, οι αναταράξεις δεν θα λείψουν στα οικονομικά σου, όμως σταδιακά βοηθιέσαι όλο και περισσότερο. Κινήσου με την σκέψη ότι τα έσοδά σου παραμένουν προς το παρόν ευμετάβλητα. Επομένως πρέπει να είναι υπολογισμένα. Η συμπεριφορά φιλικών προσώπων θα είναι αισθητά βελτιωμένη, ενώ η πιο ειλικρινής επικοινωνία μαζί τους (αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις αυτόν το δρόμο) θα σταθεροποιήσει εύθραυστες καταστάσεις.

Το καλοκαίρι, με τον Κρόνο να επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό, θα έχεις αρκετές αποδείξεις για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου και είναι στο χέρι σου να διαλέξεις σωστά, ανθρώπους και καταστάσεις, που δεν θα διαψεύσουν τον ρομαντισμό και την ευαισθησία σου. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις στο πώς από εδώ και πέρα θα διαχειριστείς το χρόνο, τα συναισθήματά σου και το εισόδημά σου. Το 2015 αποτελεί την αρχή μιας εποχής, στην διάρκεια της οποίας θα επεκτείνεις τις δραστηριότητες και θα βρεις ένα καλύτερο τρόπο επιβίωσης, ακόμα και σε δύσκολες μέρες.

Αισθηματικές προβλέψεις Κριός 2015

Για εσένα που είσαι Κριός, ανανέωση, βελτίωση και σταθεροποίηση είναι το σύνθημα της νέας χρονιάς, καθώς τόσο ο Δίας στον Λέοντα, αλλά και ο Ουρανός στον Κριό, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του 1ου εξαμήνου του έτους, σκοπεύουν να στηρίξουν τον τομέα των ερωτικών σου.

Τώρα προτεραιότητα σου θα είναι να φέρεις τη σχέση σου σε ένα άλλο επίπεδο, πιο λογικό, ήσυχο και σταθερό, που θα ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σου. Στις αναδρομές σου στο παρελθόν μάλιστα, ίσως να τρομάξεις λίγο με το πόσο τολμηρός, μη πρακτικός ή και απερίσκεπτος υπήρξες. Πιθανόν να υπερεκτίμησες τις δυνατότητες και τις αντοχές σου, τόσο στον έρωτα όσο και στον τρόπο που αντιμετώπιζες το γάμο ή την οικογένειά σου. Τώρα θα γίνεις πιο κομφορμιστής, αλλά… για το καλό σου!

Αν παραμένεις ακόμη αδέσμευτος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να βρεις το άλλο σου μισό από τα μέσα της άνοιξης μέχρι το τέλος καλοκαιριού. Ακόμη όμως και εσύ θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και θα αναθεωρήσεις πολλά από τα δεδομένα σου.

Επαγγελματικές προβλέψεις Κριός 2015

Φίλε Κριέ, το πλανητικό σύστημα στις αρχές του 2015 δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα.

Ωστόσο, από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά, με τον Ερμή να έχει επιστρέψει από την ανάδρομη πορεία του, θα βοηθηθείς να πραγματοποιήσεις όνειρα και στόχους, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην περιαυτολογείς και αυτοπροβάλλεσαι, γιατί όλο αυτό θα σου γυρίσεις μπούμερανγκ!

Το καλοκαίρι ίσως βγουν στην επιφάνεια αλήθειες, που μέχρι τώρα δεν γνώριζες για κάποιους ανθρώπους και θα απογοητευτείς, γιατί θα νιώσεις ότι έχεις εξαπατηθεί!

Παρ’ όλα αυτά, το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα μπορέσεις να ισορροπήσεις αρκετά με κοινωνικές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, με πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική σου εξέλιξη, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα μελλοντικά. Κάνε λιγάκι υπομονή, διότι θα είσαι ήδη πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Τους τελευταίους μήνες του χρόνου όλα φαίνονται ότι θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και επιτέλους η τύχη σου θα σε αποζημιώσει για τις δύσκολες μέρες που έχεις περάσει. Ήρθε επιτέλους η στιγμή να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!