Λέων 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Λέοντα το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τον Λέωντα.

Γενικές προβλέψεις Λέων 2015:

Το 2015, αγαπητέ Λέοντα, σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις καλύτερα τα ταλέντα σου και να κάνεις μια μεγάλη ενδοσκόπηση. Αναμόρφωσε την καθημερινότητά σου, ανανέωσε τον τρόπο της ζωής σου, άλλαξε ακόμα και αντικείμενο εργασίας, αν χρειαστεί.

Με σημαντικό βοηθό τον Δία στο ζώδιό σου μέχρι τις 11 Αυγούστου, στηρίξου λιγότερο στους άλλους. Σε οποιαδήποτε νέα διαδρομή ξεκινήσεις, μην περιμένεις τη βοήθεια ή τη συμβολή τρίτων. Έχεις όλη την ικανότητα να την εκτελέσεις μόνο σου. Μην θυσιάζεις την ηρεμία σου όταν την χρειάζεσαι, αναθεώρησε μερικές από τις σχέσεις του παρελθόντος και άλλαξε λίγο την νοοτροπία σου, πάνω στις καθημερινές σου συνήθειες.

Φέτος βάζεις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα! Κυρίως, φρόντισε να εγκαταλείψεις οτιδήποτε αποδείχτηκε άχρηστο, περίπλοκο και κουραστικό μέχρι τώρα. Παράμεινε στις σχέσεις σου εκείνες, όπου οι ανάγκες των άλλων εξισορροπούνται με τις δικές σου. Η χρονιά αυτή, να ξέρεις ότι είναι μεταβατική στη ζωή σου. Αποτελεί ένα προθάλαμο για το μέλλον σου και μια υποχρέωση για την τελική τακτοποίηση του παρελθόντος σου.

Στα αισθηματικά σου, το δεύτερο μισό του χρόνου γίνε πιο λογικός και προσγειωμένος. Μην υποτιμάς την ερωτική πρακτική και μην παθιάζεσαι με σχέσεις, οι οποίες από τη φύση τους είναι ανέφικτες για το χαρακτήρα σου.

Από το φθινόπωρο και μετά, οι δυσκολίες και οι αγώνες δεν θα λείψουν στα επαγγελματικά σου. Τη σταθερότητα που θέλεις δεν θα την έχεις, ωστόσο οι αλλαγές που θα γίνονται ή οι προκλήσεις, θα έχουν το ενδιαφέρον τους. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα υπάρξουν προσφορές, αλλά θα υπάρξουν και απώλειες. Αν κάνεις γρήγορα τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις, οι δυσάρεστες συνέπειες θα είναι περιορισμένες.

Σε όλη την πορεία της χρονιάς η αντοχή και η φυσική σου δύναμη δεν θα σε εγκαταλείψει. Γι’ αυτό φρόντισε να υιοθετήσεις ένα καινούργιο τρόπο ζωής και διαβίωσης, που να ταιριάζει όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που έχεις ονειρευτεί.

Το μήνυμα του 2015 είναι να είσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητες ή τις δυνατότητες που διαθέτεις, πιο άμεσα και πιο πρακτικά.

Αισθηματικές προβλέψεις Λέων 2015

Αν είσαι Λέων, το 2015 το πλανητικό σύστημα σκηνοθετεί αναπάντεχα ερωτικά ενδιαφέροντα για το ζώδιό σου. Το πρώτο μισό του χρόνου, πάθος, έρωτας και αισιοδοξία θα πρωταγωνιστήσουν στην καθημερινότητά σου.

Αν είσαι δεσμευμένος, θα ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου ορισμένα θέματα, που σε απασχολούν και σε κρατούν μακριά του. Αν αισθάνεσαι ανικανοποίητος από τη σχέση σου, οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να κάνεις μία εσωτερική ανασκόπηση, να ξεκαθαρίσεις τα ζητούμενά σου και να χαράξεις μία νέα αρχή με τον σύντροφό σου. Η σχέση με το ταίρι σου από το φθινόπωρο και μετά, θα γίνει πιο ευχάριστη και οι πλανήτες θα σου χαρίσουν χαρούμενες κοινωνικές συναναστροφές και όμορφες ερωτικές στιγμές.

Όσο για τους ελεύθερους του ζωδίου, η διάθεσή σας αλλάζει και μία νέα γνωριμία, μ’ ένα ειδύλλιο που θα εξελιχθεί σε σχέση, το οποίο θα κάνει το τέλος του χρόνου να φαίνεται ονειρικό!

Επαγγελματικά προβλέψεις Λέων 2015

Φίλε Λέοντα, η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μία την άλλη κατά τη διάρκεια του χρόνου. Οι έννοιες, οι εντάσεις και τα μικροπροβλήματα στο ξεκίνημα του χρόνου θα είναι έντονα, αλλά με λίγη καλή διάθεση και διπλωματία, μπορούν άνετα να αποφευχθούν.

Από το Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο, ευνοούνται νέα ξεκινήματα και υλοποίηση στόχων, που θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σε χαροποιήσουν, δίνοντάς σου τα απαραίτητα κίνητρα, για να επιδιώξεις κάτι καλύτερο για τη ζωή σου. Δείξε δυναμισμό και σίγουρα θα καταφέρεις ό,τι και αν επιθυμήσεις.

Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με τον ανάδρομο Κρόνο να επιστρέφει στον Σκορπιό, θα χρειαστεί να σκεφτείς με περίσσια σοβαρότητα ορισμένα πράγματα, στην περίπτωση που προκύψουν αντιπαραθέσεις και παρασκηνιακά γεγονότα. Μπορείς, με κατάλληλους χειρισμούς, να βρεις λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν, αρκεί να βλέπεις τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι τις «φανταστικές»!

Το φθινόπωρο, μίλα με άτομα που εμπιστεύεσαι και θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις ευκολότερα τα νέα σου σχέδια. Να ξέρεις ότι οι προσπάθειές σου αυτό το διάστημα θα εκτιμηθούν από εκείνους που πρέπει και θα σου ανοίξουν το δρόμο προς το καλύτερο. Ωστόσο, μην ξεθαρρεύεις και τόσο πολύ, γιατί ακόμη έχεις πολλές ευθύνες να αναλάβεις.

Προς το τέλος του χρόνου, μπορεί να αντιμετωπίσεις μερικές απογοητεύσεις ή αντιδράσεις, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Φρόντισε να είσαι συνετός και συγκρατημένος και να μην παραδίδεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία!

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!